Πρόσκληση στην ενημερωτική ημερίδα του ΚΑΠΕ

Διαβάστηκε από 1828 αναγνώστες -

Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Μηχανισμοί & Δράσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων”, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Request2action.

 
Το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), διοργανώνει την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017, στο ξενοδοχείο Crowne Plaza στην Αθήνα, ενημερωτική ημερίδα με θέμα: “Μηχανισμοί & Δράσεις για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων”, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου Request2action. Το Request2action - “Removing barriers to low carbon retrofit by improving access to data and insight of the benefits to key market actors”, είναι ένα Κοινοτικό Έργο που σχεδιάστηκε για να ξεπεραστούν τα εμπόδια στην ενεργειακή απόδοση των κατοικιών και να ενθαρρύνει τη χρήση των συστάσεων από τα Πιστοποιητικά Ενεργειακής Απόδοσης, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων, τα πιλοτικά σχέδια ή αλλιώς “Pilot HUBs”, που αναπτύχθηκαν στις 9 ευρωπαϊκές χώρες/ εταίρους του έργου· πρόκειται για δικτυακούς κόμβους που παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, δημιουργώντας παράλληλα ένα μοντέλο αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης μεταξύ του καταναλωτικού κοινού και της αγοράς στην ανακαίνιση των κατοικιών.

Στο πλαίσιο αυτό, θα παρουσιαστεί και το ελληνικό “Pilot HUB”, με τίτλο “EnergyHUB for ALL”.
Η ημερίδα απευθύνεται στους φορείς της αγοράς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης των κτιρίων, σε εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καθώς και σε επενδυτές. Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη, αλλά καθώς ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος, απαιτείται εγγραφή μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας συμμετοχής, ή στο e-mail: [email protected] μέχρι την Παρασκευή 26 Μαΐου 2017.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ