Ψηφιακοί ηλεκτρικοί λέβητες με διαμόρφωση ισχύος και ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος

Διαβάστηκε από 1480 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2019

H ECOFER Κ.Ζ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ διαθέτει στην ελληνική αγορά τους ηλεκτρικούς λέβητες διαμόρφωσης ισχύος THERMONA για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

 
H Ecofer - K.Z. OΙΚΟΝΟΜΟΥ διαθέτει στην ελληνική αγορά τους ηλεκτρικούς λέβητες διαμόρφωσης ισχύος THERMONA για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. 
Η ευρεία γκάμα μοντέλων των ηλεκτρικών λεβήτων ικανοποιεί κάθε τύπο συστήματος θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης από απλές οικιακές εγκαταστάσεις έως και εγκαταστάσεις επαγγελματικού τύπου, καθώς έως και 32 λέβητες μπορούν να συνδεθούν σε αλληλουχία με σκοπό την παραγωγή μεγάλης ισχύος.

Οι ηλεκτρικοί λέβητες THERMONA διαθέτουν οθόνη LCD και οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από φιλικό μενού προς το χρήστη. Ειδικά τα μοντέλα της σειράς THERM EL TOUCH διαθέτουν εργονομική οθόνη αφής. Ο απλός και πρωτοποριακός χειρισμός επιτρέπει στον τελικό χρήστη να προσαρμόζει το σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης στις προτιμήσεις του.

Η αρχή λειτουργίας των ηλεκτρικών λεβήτων THERMONA βασίζεται στη διαμόρφωση της ισχύος ανά πάσα στιγμή, με σκοπό να παράγεται ακριβώς όση ισχύ απαιτείται για να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης του εκάστοτε κτιρίου. Η ισχύς διαμορφώνεται βάσει της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου αλλά και βάσει εξωτερικής αντιστάθμισης. Η διαμόρφωση ισχύος πραγματοποιείται με την ενεργοποίηση κατάλληλου αριθμού αντιστάσεων σε βήματα αλλά και μέσω του κυκλοφορητή Inverter που προσαρμόζεται διαρκώς στη ζήτηση.

Οι ηλεκτρικοί λέβητες  προσφέρουν πλήρη αυτοματισμό της εγκατάστασης  και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω SMS και WiFi.  Κατά συνέπεια, ο τελικός χρήστης έχει τη δυνατότητα  μέσω tablet και smartphone να παρακολουθεί σε real time τη λειτουργία του συστήματος, και να ρυθμίζει τη λειτουργία, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Διαθέτουν αυτοματισμό που βασίζεται σε λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και είναι συμβατοί με το πρωτόκολλο Opentherm+.

Οι ηλεκτρικοί λέβητες THERMONA, πέραν της υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν, συμβάλλουν και στην προστασία και ασφάλεια του συστήματος θέρμανσης. Οι προστατευτικές λειτουργίες που διαθέτουν: διακόπτης ασφαλείας, αντιπαγετική προστασία, αυτόματη λειτουργία ξεμπλοκαρίσματος του κυκλοφορητή, αυτόματη εξαέρωση, αυτοδιάγνωση βλαβών εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής όλων των επιμέρους στοιχείων του συστήματος.
Η αθόρυβη λειτουργία τους, ο εργονομικός σχεδιασμός και η οικονομική λειτουργία τους, τους καθιστούν κατάλληλους τόσο για οικιακές εφαρμογές όσο και για εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ecofer - K.Z. OΙΚΟΝΟΜΟΥ πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η INDELEX-SMART HOME Expo 2019

14ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης BIOCLIMA από την KRAFT PAINTS

Union Profile: Η απόλυτη θωράκιση του σπιτιού σου

Η 30 χρόνων έκθεση Climatherm Energy 2020 ετοιμάζεται πυρετωδώς!

Η Economy Green Energy Ζεσταίνει τα όνειρά σας!

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

3ο Πανελλήνιο Συμπόσιο Ενεργειακών Λύσεων Εξοικονόμησης Ενέργειας

Μείωση στις εκπομπές CO2 το 2018

Το «Φθηνό» που κοστίζει ακριβά

Ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά σας έργα

Eπαναστατικό LG Transparent Colour LED Film

H άνεση στον χώρο σας!

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης!

Νέα πρωτοβουλία του Ιδρ. Λασκαρίδη για τον περιορισμό της θαλάσσιας ρύπανσης

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την KLIMATHERM για τον Μάιο!

Η EUROPA μεγάλος χορηγός στην Ημερίδα της ΕΝΚΑΣ

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

περισσότερα »