Ψηφιακοί ηλεκτρικοί λέβητες με διαμόρφωση ισχύος και ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος

Διαβάστηκε από 1317 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/4/2019

H ECOFER Κ.Ζ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ διαθέτει στην ελληνική αγορά τους ηλεκτρικούς λέβητες διαμόρφωσης ισχύος THERMONA για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης.

 
H Ecofer - K.Z. OΙΚΟΝΟΜΟΥ διαθέτει στην ελληνική αγορά τους ηλεκτρικούς λέβητες διαμόρφωσης ισχύος THERMONA για θέρμανση και παραγωγή ζεστού νερού χρήσης. 
Η ευρεία γκάμα μοντέλων των ηλεκτρικών λεβήτων ικανοποιεί κάθε τύπο συστήματος θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης από απλές οικιακές εγκαταστάσεις έως και εγκαταστάσεις επαγγελματικού τύπου, καθώς έως και 32 λέβητες μπορούν να συνδεθούν σε αλληλουχία με σκοπό την παραγωγή μεγάλης ισχύος.

Οι ηλεκτρικοί λέβητες THERMONA διαθέτουν οθόνη LCD και οι ρυθμίσεις πραγματοποιούνται από φιλικό μενού προς το χρήστη. Ειδικά τα μοντέλα της σειράς THERM EL TOUCH διαθέτουν εργονομική οθόνη αφής. Ο απλός και πρωτοποριακός χειρισμός επιτρέπει στον τελικό χρήστη να προσαρμόζει το σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης στις προτιμήσεις του.

Η αρχή λειτουργίας των ηλεκτρικών λεβήτων THERMONA βασίζεται στη διαμόρφωση της ισχύος ανά πάσα στιγμή, με σκοπό να παράγεται ακριβώς όση ισχύ απαιτείται για να καλύψει τις ανάγκες θέρμανσης του εκάστοτε κτιρίου. Η ισχύς διαμορφώνεται βάσει της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου αλλά και βάσει εξωτερικής αντιστάθμισης. Η διαμόρφωση ισχύος πραγματοποιείται με την ενεργοποίηση κατάλληλου αριθμού αντιστάσεων σε βήματα αλλά και μέσω του κυκλοφορητή Inverter που προσαρμόζεται διαρκώς στη ζήτηση.

Οι ηλεκτρικοί λέβητες  προσφέρουν πλήρη αυτοματισμό της εγκατάστασης  και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου μέσω SMS και WiFi.  Κατά συνέπεια, ο τελικός χρήστης έχει τη δυνατότητα  μέσω tablet και smartphone να παρακολουθεί σε real time τη λειτουργία του συστήματος, και να ρυθμίζει τη λειτουργία, ανάλογα με τις προτιμήσεις του. Διαθέτουν αυτοματισμό που βασίζεται σε λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας και είναι συμβατοί με το πρωτόκολλο Opentherm+.

Οι ηλεκτρικοί λέβητες THERMONA, πέραν της υψηλής εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρουν, συμβάλλουν και στην προστασία και ασφάλεια του συστήματος θέρμανσης. Οι προστατευτικές λειτουργίες που διαθέτουν: διακόπτης ασφαλείας, αντιπαγετική προστασία, αυτόματη λειτουργία ξεμπλοκαρίσματος του κυκλοφορητή, αυτόματη εξαέρωση, αυτοδιάγνωση βλαβών εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία της εγκατάστασης και τη μεγιστοποίηση της διάρκειας ζωής όλων των επιμέρους στοιχείων του συστήματος.
Η αθόρυβη λειτουργία τους, ο εργονομικός σχεδιασμός και η οικονομική λειτουργία τους, τους καθιστούν κατάλληλους τόσο για οικιακές εφαρμογές όσο και για εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ecofer - K.Z. OΙΚΟΝΟΜΟΥ πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εγκαίνια «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Μετασκευές στο τομέα της βιοενέργειας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις

14o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Χρωματίστε με τα οικολογικά χρώματα της VECHRO

Η Economy Green Energy Ζεσταίνει τα όνειρά σας!

Η χώρα πρέπει να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή κανονικότητα στη διαχείριση αποβλήτων

Η fischer αυξάνει τον κύκλο εργασιών της

Ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά σας έργα

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

Η εταιρεία PappasClima παρευρέθηκε στην ημερίδα για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό

Ξύπνησαν οι αρκούδες από το χειμέριο λήθαργο

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης και κλιματισμού

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την KLIMATHERM για τον Μάρτιο!

Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

H άνεση στον χώρο σας!

Αναστολή 1 χρόνο σε έκδοση οικοδομικών αδειών στην Ακρόπολη

20% αυξημένη η επισκεψιμότητα στις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

περισσότερα »