Ρομποτική τεχνολογία στις επιχειρήσεις και βιομηχανίες

Διαβάστηκε από 1094 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/10/2019

Tην Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης φιλοξενεί την πρώτη διοργάνωση RobotDay Hellas.

 

Tην Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 10:00 το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ως μέλος του Ευρωπαϊκού προγράμματος DIH2 για την προώθηση της ρομποτικής τεχνολογίας στις επιχειρήσεις και βιομηχανίες (SME, Mid-Caps) φιλοξενεί την πρώτη διοργάνωση RobotDay Hellas και σας προσκαλεί στο αίθουσα Αίολος του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης – CERTH.
 

Στόχος του workshop είναι να παρουσιαστούν τα κύρια χαρακτηριστικά της μεθοδολογίας του προγράμματος DIH2, όσον αφορά την ευκαιρία χρηματοδότησης που παρέχει το έργο σε Ευρωπαϊκές Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και παρόχους τεχνολογίας. Η διοργάνωση θα εκθέσει με λεπτομέρεια και σαφήνεια τους σκοπούς της χρηματοδότησης και θα προβάλει όλους τους τρόπους που μπορεί μια εταιρεία (SME, Mid-Cap κ.α). ή ένας πάροχος τεχνολογίας (ερευνητικό κέντρο, πανεπιστήμιο, εταιρείες ερευνάς και ανάπτυξης κτλ.) να επωφεληθεί από το πρόγραμμα και να ανακαλύψει αξιόπιστες τεχνολογικές λύσεις και εμπορικές προτάσεις από όλη την Ευρωπαϊκή ένωση.

Open Call

Μέσω του DIH² δίνεται η ευκαιρία σε όλες τις Μικρές και Μεσαίες βιομηχανικές επιχειρήσεις καθώς και τους παρόχους τεχνολογικών λύσεων (όπως ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, εταιρείες ερευνάς και ανάπτυξης κτλ.) να συνεργαστούν και να παρουσιάσουν το δικό τους πλάνο απέναντι στις προκλήσεις της παραγωγής στα οποία οι ρομποτικές λύσεις μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά τις παραδοσιακές διαδικασίες.

Παρέχοντας δωρεάν χρηματοδότηση ¤ 248 χιλιάδων Ευρώ, Ευρωπαϊκών μετοχικών πόρων, οι κοινοπραξίες των εταιρειών και παρόχων τεχνολογίας μπορούν να υλοποιήσουν την δική τους ερευνητική πρόταση που αφορά τις δικές τους ξεχωριστές βιομηχανικές προκλήσεις. Μετά από διαγωνισμό οι καλύτερες λύσεις  θα υποστηριχθούν και θα προωθηθούν σε ένα ευρύ πανευρωπαϊκό κοινό μέσω όλων των Ευρωπαϊκών κόμβων (Digital Innovation Hubs) του προγράμματος  DIH² προσφέροντας μια σημαντική εμπορική ευκαιρία αξιοποίησης των προτάσεων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο εδώ: http://www.dih-squared.eu/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Έναρξη για το «Εξοικονόμηση κατ` οίκον ΙΙ»

Εξοικονομώ Κατ` Οίκον 2019: Ξεκινούν οι αιτήσεις στην Δυτική Ελλάδα

Δώσε αξία στο κτίριο σου.

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων

Απεγκλωβισμός παγιδευμένης αρκούδας στο Δίστρατο Κόνιτσας

`Αριστη γνώση στην τεχνολογία φωτισμού

ΝΕΟ e-shop από την MP Energy Solutions!

Αυτόνομη Θέρμανση με Φυσικό Αέριο

Η Schneider Electric επεκτείνει τη σειρά Easy UPS 3M

H LG και η LUMI συνεργάζονται για πιο έξυπνο οικιακό οικοσύστημα

`Αριστη ποιότητα στους ηλιακούς θερμοσίφωνες!

Κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία στα φωτοβολταϊκά

Αντλίες Θερμότητας διαιρούμενου τύπου της Vaillant, η απόλυτη εμπειρία άνεσης

Η Energy 4you έχει τη λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ

Αντλίες Θερμότητας MIDEA - Συστήματα Κεντρικού Κλιματισμού

Υπογραφή δήλωσης υποστήριξης της πρωτοβουλίας «Just Transition»

BIOCLIMA: Πιστοποιημένο σύστημα θερμομόνωσης από την KRAFT PAINTS

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

ΝΕΟ Green SMART GUIDE για λύσεις ... Οικονομίας!

περισσότερα »