ΣΕΓΜ / HELLASCO - ΕΛΙΤΗΕ: Ημερίδα για το νέο νομοθετημένο Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364

ΣΕΓΜ / HELLASCO - ΕΛΙΤΗΕ: Ημερίδα για το νέο νομοθετημένο Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364

  • ΣΕΓΜ / HELLASCO - ΕΛΙΤΗΕ: Ημερίδα για το νέο νομοθετημένο Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364
  • ΣΕΓΜ / HELLASCO - ΕΛΙΤΗΕ: Ημερίδα για το νέο νομοθετημένο Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364

ΣΕΓΜ / HELLASCO - ΕΛΙΤΗΕ: Ημερίδα για το νέο νομοθετημένο Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364

(03/10/2024)

- Συμμετείχαν περισσότεροι από 80 μελετητές
- Κοινή επιθυμία η καθιέρωση και ενίσχυση των συνεργιών μεταξύ των 2 θεσμών
- Ενημέρωση & επιμόρφωση του ευρύτερου κλάδου σε πολιτικές & θέματα κοινών ενδιαφερόντων

KEBE

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη κοινή δράση ΣΕΓΜ / HELLASCO – ΕΛΙΤΗΕ- Ελληνικό Ινστιτούτο Τεχνολογίας Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων αφιερωμένη στο νέο νομοθετημένο Πρότυπο ΕΛΟΤ 60364.

Στην ημερίδα που διεξήχθη, την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, συμμετείχαν περισσότεροι από 80 μελετητές από μελετητικά γραφεία της Αθήνας μέλη του ΣΕΓΜ καθώς και εκπρόσωποι εταιρειών μελών του ΕΛΙΤΗΕ. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, η συγγραφική ομάδα του ΕΛΙΤΗΕ αποτελούμενη από τους κκ. Γεώργιο Σαρρή, Στέφανο Τουλόγλου και Αντώνιο Σαλευρή, παρουσίασε τις βασικές απαιτήσεις του νέου νομοθετημένου Προτύπου ΕΛΟΤ 60364 μέσω του Εγχειριδίου Εφαρμογής του, το οποίο δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του ΕΛΙΤΗΕ όπως και τις διαφορές που προκύπτουν σε σύγκριση με το προηγούμενο πρότυπο ΕΛΟΤ HD384. Το εγχειρίδιο αυτό διατίθεται από τον ΕΛΟΤ. 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το κοινό καλωσόρισε ο κ. IOANNIS LADOPOULOS, MRICS, Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΜ και ακολούθησε σύντομος χαιρετισμός και από τον Πρόεδρο του ΕΛΙΤΗΕ, Δρ. Vasileios Chatzikos. Όπως τονίστηκε, αποτελεί κοινή επιθυμία η καθιέρωση και ενίσχυση των συνεργιών μεταξύ των 2 θεσμών για την ενημέρωση και επιμόρφωση του ευρύτερου κλάδου σε πολιτικές και θέματα κοινών ενδιαφερόντων. Την ημερίδα έκλεισε η κα. Danai Manoli, Ταμίας του ΕΛΙΤΗΕ, ευχαριστώντας το κοινό για την παρουσία κα την ενεργό συμμετοχή αλλά και το ΔΣ του ΣΕΓΜ για την συνεργασία. Ακολούθησαν ερωταπαντήσεις μεταξύ μελετητών και της συγγραφικής ομάδας του ΕΛΙΤΗΕ σε θέματα που αφορούν το νέο πρότυπο αλλά και το Εγχειρίδιο Εφαρμογής του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΣΕΓΜ και τα μέλη του για τη συμβολή τους στο όραμά μας για ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις καθώς και τα επίτιμα μέλη του ΕΛΙΤΗΕ, κκ. Γεώργιο Σαρρή, Στέφανο Τουλόγλου και Αντώνιο Σαλευρή για την συνεισφορά τους και  στο εγχείρημα αυτό του ΕΛΙΤΗΕ.

MAPEI HELLAS S.A.
Β. ΜΑΛΙΟΥΡΗΣ Α.Β.Ε. ΠΛΙΝΘΟΚΕΡΑΜΟΠΟΙΙΑ