Sports Marketing Awards 2017: Βραβεία για την LG!

Διαβάστηκε από 3491 αναγνώστες -

Το Gold και το Silver βραβείο έλαβε η LG Electronics Hellas στα Sports Marketing Awards 2017 Η εταιρεία αναγνωρίστηκε για την ονομαστική χορηγία και τη στήριξη του LGAegeanBallFestival.

 
Η LG Electronics Hellas (LG) στο πλαίσιο των Sports Marketing Awards 2017, μια πρωτοβουλία που δημιουργήθηκε για να υποστηρίξει, να διαδώσει και να προωθήσει τις καλύτερες πρακτικές στο μάρκετινγκ και την επικοινωνία του εγχώριου αθλητικού οικοσυστήματος, έλαβε για το LG Aegean Ball Festival το Gold βραβείο στην κατηγορία Χορηγία Αθλητικής Διοργάνωσης/Εκδήλωσης/ Eventκαι το Silver βραβείο στην κατηγορία Αθλητικός Τουρισμός.

H κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, παρέλαβε το βραβείο και δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτή τη διάκριση. Στηρίξαμε και φέτος το LG Aegean Ball Festival, μια πραγματική γιορτή του αθλητικού ιδεώδους και της αξίας της συμμετοχής. Αυτή η υπέροχη πρωτοβουλία του Γιώργου Πρίντεζη αποτελεί για εμάς το καλύτερο δυνατό ΅όχημαΆ για να ενθαρρύνουμε παιδιά και εφήβους να συνεχίσουν να αθλούνται και να αναδείξουμε τη νέα γενιά αθλητών. Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω ότι αξίζουν τα θερμά συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλαν σε αυτή την πρωτοβουλία. Όλοι μας στην LG δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε το LG Aegean Ball Festival, γιατί όπως πρεσβεύει η εταιρεία ΅Είναι ωραίο να συμμετέχεις.»

Η τελετή απονομής των Sports Marketing Awards 2017 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12Ιουλίου 2017, στον Ιππόδρομο Αθηνών και βραβεύτηκαν Αθλητές/τριες, Αθλητικοί Σύλλογοι, Σωματεία και Ενώσεις, Ιδιωτικές Επιχειρήσεις, Επαγγελματικοί Φορείς, η Τοπική Αυτοδιοίκηση, Κοινωνικές Επιχειρήσεις, Εθελοντικές Οργανώσεις, ΜΚΟ και η Ακαδημαϊκή Κοινότητα.

Τα έργα αναδείχθηκαν από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, της οποίας προεδρεύει ο Νικόλαος Κακλαμανάκης, Χρυσός Ολυμπιονίκης και 3 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Mistral. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ