Στο TOP 5 σε απόδοση παγκοσμίως οι Συλλέκτες της ANDRIANOS

2.750 επισκέψεις στο άρθρο

Στο TOP 5 σε απόδοση παγκοσμίως οι κορυφαίοι Ηλιακοί Συλλέκτες της ANDRIANOS.

Οι ηλιακοί συλλέκτες της ANDRIANOS σχεδιάζονται και επιλέγονται με γνώμονα τις υψηλές αποδόσεις, την ποιότητα κατασκευής, την αισθητική, την εξοικονόμηση ενέργειας και τις χαμηλές εκπομπές ρύπων.
  • Ο καινοτόμος ηλιακός συλλέκτης AND-SOLAR PREMIUM Plus αποτελεί τον αποδοτικότερο επίπεδο συλλέκτη Made in Greece και έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως (TOP 5). Ο δείκτης μέσης απόδοσης του είναι ηcol=69% σύμφωνα με το ΕΝ 12975 και ηcol=65% σύμφωνα με το ISO9806. 
  • ANDRIANOS AND-SOLAR Premium με δείκτη μέσης απόδοσης ηcol=67% σύμφωνα με το ΕΝ 12975 και ηcol=63% σύμφωνα με το ISO9806.
  • AND-SOLAR PLUS  κατάλληλος μόνο για κεντρικά ηλιακά συστήματα (βεβιασμένης κυκλοφορίας).  
  • Ειδικοί Ηλιακοί Συλλέκτες μεγάλης επιφάνειας διατίθενται σε πολλά διαφορετικά μεγέθη, για τοποθέτηση επάνω ή μέσα στη στέγη.
  • Ο συλλέκτης AND-SOLAR PREMIUM Plus είναι τύπου μαίανδρου και ο AND-SOLAR Premium τύπου άρπας.
 
Η ANDRIANOS προσφέρει έτσι στους πελάτες της μία από τις ποιοτικότερες και πλέον ανταγωνιστικές λύσεις ηλιακών συλλεκτών στην Ευρώπη. Ασχολείται με τα Ηλιοθερμικά Συστήματα από το 1994 και διαθέτει προϊόντα και λύσεις για όλες τις εφαρμογές, από τις απλές περιπτώσεις ενός Ηλιακού Θερμοσίφωνα, όσο και για τα πιο απαιτητικά και σύγχρονα συστήματα.