Σχεδιασμός, κατασκευή και συντήρηση Φ/Β

Διαβάστηκε από 1818 αναγνώστες -

Στόχος της AXA Solar Energy είναι η άρτια κατασκευή-εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού πάρκου με τα καλύτερα και τελειότερα συστήματα που διαθέτει κάθε φορά η αγορά, δίνοντας στον πελάτη μία κατασκευή που να μπορεί να έχει απόδοσή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.

 

3.578 φωτοβολταϊκά πάρκα σε Ελλάδα και Εξωτερικό
1.415 συντηρήσεις πάρκων στην Ελλάδα 
2.878 οικιακά φωτοβολταϊκά
28.763.942.524 ton CO2 εξοικονόμηση ρύπων 
.... και συνεχίζουν

Η AXA Solar Energy ιδρύθηκε το 2004 με σκοπό να εξυπηρετήσει της ανάγκες της μητρικής εταιρείας AXA POWER ENERGY GROUP στο κομμάτι των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και πιο συγκεκριμένα στα φωτοβολταϊκά. Η εταιρεία προέρχεται από στελέχη τα οποία έχουν μακροχρόνια εμπειρία στα φωτοβολταϊκά και στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.  

Η τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι μέσα από τις μακροχρόνιες στρατηγικές συνεργασίες της με μεγάλους και ισχυρούς κατασκευαστές, καθώς και τεχνολογικά ιδρύματα των ΗΠΑ, της Ευρώπης, της Κίνας και της Ιαπωνίας. 

Με εξειδικευμένη ομάδα εσωτερικών και εξωτερικών συνεργατών, η  AXA Solar Energy αναλαμβάνει και αποπερατώνει κάθε έργο σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, πάντα μέσα στις συμφωνηθείσες προθεσμίες, εφαρμόζοντας Ευρωπαϊκά πρότυπα, όχι μόνο στις μελέτες και στην κατασκευή αλλά και στα χρονοδιαγράμματα. 

Στόχος της AXA Solar Energy είναι η άρτια κατασκευή-εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού πάρκου με τα καλύτερα και τελειότερα συστήματα που διαθέτει κάθε φορά η αγορά, δίνοντας στον πελάτη μία κατασκευή που να μπορεί να έχει απόδοσή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη.Έτσι αποκτά μεγαλύτερη υπεραξία και άρα συντομότερη απόσβεση η επένδυση.Επίσης γίνειτα προσπάθεια ώστε, το έργο, για όσο διαρκεί η σύμβασή του με το ηλεκτρικό δίκτυο διασύνδεσης να έχει συνέχεια σταθερή απόδοση, σαν να μην πέρασε ούτε μία μέρα από την εγκατάστασή του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την άρτια και ενδελεχή συντήρηση που παρέχεται.    

Η AXA Solar Energy ασχολείται και με την πώληση υλικών μέσω του e-shop  PVshop.gr,  σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Ενδεικτικά:συντήρηση 100kwp, από 400 ευρώ με πλύσιμο. Νet metering 5kwp με 6.250 ευρώ και 10kwp με 12.400 ευρώ (περιλαμβάνει ΦΠΑ).

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Υπέρυθρη θέρμανση μαρμάρου με προσφορές από την elith!

Επαγγελματική Ενημέρωση των νέων στις πράσινες τεχνολογίες

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Η επιτυχημένη SOLAR διαδρομή της KOSTAL!

Η LG θέτει νέα δεδομένα στον κλάδο των Μέσων Μεταφοράς

Σωστός κλιματισμός τώρα!

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δημιούργησε Κτηνιατρείο άγριων θηλαστικών

Αυτό που ψάχνεις για κλιματισμό & θέρμανση

Βιοκλιματική Δόμηση με Ενεργειακό Κεραμικό

H Messaritis Ανανεώσιμες και η ABB ανανεώνουν την συνεργασία τους

Η LG Electronics διακρίθηκε στα «Diamonds of the Greek Economy 2018»

Αέριο τώρα και παντού!

Παγκόσμιος πρωταθλητής στην τεχνολογία στερέωσης

Ομιλία Γ.Σταθάκη στη Νάξο για ΑΠΕ

Λύσεις υψηλών απαιτήσεων από την TESY

RED FRIDAY από την Led It Now!

Μην χάσετε το ΝΕΟ τεύχος που κυκλοφορεί!

Αντλία Θερμότητας ψύξης/θέρμανσης DC INVERTER

περισσότερα »