Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα από την Aluminco

1.988 επισκέψεις στο άρθρο

Από το 1982 µε πρώτη ύλη το αλουµίνιο και τις ιδέες τους, εργάζονται µε αφοσίωση, προάγοντας τη ζωή των πελατών τους, δηµιουργώντας για αυτούς ένα συνεχώς εξελισσόµενο περιβάλλον ασφάλειας και άνεσης. Είναι αυτό που στην ALUMINCO λένε… δηµιουργικότητα σε εξέλιξη!

SL2450 Συρόμενο Θερμομονωτικό Σύστημα με λεπτές όψεις διατομών
 
Η νέα γενιά της σειράς AL220 φέρει το όνομα SL2450 προσφέροντας απεριό- ριστες δυνατότητες αναβάθμισης και ασυναγώνιστα χαρακτηριστικά. Το SL2450 καταφέρνει να συνδυάσει αρμονικά όλα τα λειτουργικά οφέλη ενός minimal συρόμενου συστήματος με ανύψωση του φύλλου, ενώ παράλληλα υπερέχει σε επιδόσεις θερμομόνωσης, υδατοστεγανότητας και αντοχής στην ανεμοπίεση.
Οι βασικές σχεδιαστικές παράμετροι πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η εξέλιξη του συστήματος είναι η αρχιτεκτονική αισθητική, η λειτουργικότητα σε συνδυα- σμό με την ανθεκτικότητα και οι επιδόσεις που προσφέρει στον χρήστη. Η αρχιτεκτονική αισθητική αποτυπώνεται στο κεντρικό προφίλ-γάντζος επαλλή- λου πλάτους 51 mm για μεγαλύτερη ορατότητα και εκμετάλλευση του φυσικού φωτός, όπως και στον χαμηλό οδηγό με επίπεδο κατώφλι που προσφέρει επι- πλέον μεγαλύτερη άνεση και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση.
Ο προηγμένος μηχανισμός ανύψωσης HS-200 προσφέρει ασυναγώνιστη λει- τουργικότητα με αποτέλεσμα την εύκολη και αθόρυβη κύλιση των συρόμενων φύλλων ενώ το ειδικά σχεδιασμένο προφίλ με ενσωματωμένη λαβή εξασφαλίζει στο σύστημα στιβαρότητα και αυξημένη αντίσταση σε συνθήκες ανεμοπίεσης. Με στόχο την βελτίωση των επιδόσεων, το SL2450 εξοπλίζεται με υαλοενισχυ- μένα πολυαμίδια 32 mm αλλά και ειδικού τύπου ελαστικά που προσφέρουν αυ- ξημένα επίπεδα θερμομόνωσης και υδατοστεγανότητας.

Χαρακτηριστικά
 Υψηλό επίπεδο θερμομόνωσης χάρη των υαλοενισχυμένων πολυαμιδίων 32 mm.
 Οι minimal και ευθείες γραμμές σε συνδυασμό με τον χαμηλό οδηγό προ- σφέρουν ιδιαίτερα κομψές κατασκευές και διευκολύνουν την πρόσβαση.
 Προφίλ πλάτους 51 mm στο σημείο της επαλληλίας για τη μεγιστοποίηση του οπτικού πεδίου και του φυσικού φωτισμού.
 Ο μηχανισμός ανύψωσης επιτρέπει την εύκολη κύλιση και μέγιστη λειτουρ- γικότητα ενώ προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη στεγάνωση.
 Η ενσωματωμένη λαβή στο σημείο της επαλληλίας του στενού γάντζου προσφέρει υψηλή αντοχή και στιβαρότητα στην κατασκευή και αυξημένη αντίσταση σε συνθήκες ανεμοπίεσης.
 Δυνατότητα υλοποίησης πλήθους τυπολογιών.
 Γρήγορη και εύκολη κατασκευή.
 Ιδανική λύση για νέες κατασκευές και ανακαινίσεις ξενοδοχείων

Πατήστε εδώ και δείτε το νέο κατάλογο του συστήματος.

Πηγή: ALUMINCO