Συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης από την Καναδική Rolls. Σειρά 5000.

Συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης από την Καναδική Rolls

3.076 επισκέψεις στο άρθρο

Όταν η μεγάλη διάρκεια ζωής και η αξιοπιστία είναι το ζητούμενο, η επιλογή είναι Rolls.

Με φωτοβολταϊκά συστήματα Net-Metering, μικρά και μεγάλα, η Electrotech Power Systems, προσφέρει σε καταναλωτές και επαγγελματίες έναν ειδικό συνεργάτη για αυτονομία στην ηλεκτροδότηση.
Βασικό μέλημα της Electrotech ήταν από την αρχή η παροχή υπηρεσιών και εξοπλισμού πολύ υψηλής ποιότητας προς τους συνεργάτες και πελάτες της. Για τον ίδιο λόγο ανέπτυξε συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους κατασκευαστές του σχετικού εξοπλισμού αρκετούς εκ των οποίων αντιπροσωπεύει επίσημα στην Ελληνική αγορά.

Σήμερα, η Electrotech θεωρείται μια από τις εταιρείες με πολύ μεγάλη τεχνογνωσία και εξειδίκευση στον τομέα των συστημάτων αυτόνομης ηλεκτροδότησης, όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο.

Η εταιρεία ξεχωρίζει για τα εξής:
• Υψηλή εξειδίκευση και τεχνογνωσία
• Εξοπλισμό κορυφαίας ποιότητας
• Τεχνική υποστήριξη πριν και μετά την πώληση
• Εμπειρία άνω των 15 ετών.
• Προετοιμασία εξοπλισμού για εύκολη εγκατάσταση

Συσσωρευτές βαθιάς εκφόρτισης από την Καναδική Rolls, σχεδιασμένοι για συστήματα αυτόνομης ηλεκτροδότησης

Οι συσσωρευτές της Καναδικής Rolls είναι εδώ και δεκαετίες σημείο αναφοράς για τους συσσωρευτές που χρησιμοποιούνται σε συστήματα αυτόνομης ηλεκτροδότησης από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η μεγάλη διάρκεια ζωής, η αντοχή σε επαναλαμβανόμενες και βαθιές εκφορτίσεις, η αντοχή τους σε δύσκολες συνθήκες, καθιστά τους συσσωρευτές της Rolls την κορυφαία επιλογή για κάθε σύστημα αυτόνομης ηλεκτροδότησης.

Οι συσσωρευτές της Rolls είναι σχεδιασμένοι και προσαρμοσμένοι στις ανάγκες των συστημάτων αυτόνομης ηλεκτροδότησης.