Συστήματα Αλουμινίου Πράσινης Τεχνολογίας Schüco

2.124 επισκέψεις στο άρθρο

Με το παγκόσμιο δίκτυο που αποτελείται από συνεργάτες κατασκευαστές, αρχιτέκτονες, μελετητές και επενδυτές η Schϋco συμβάλλει στην υλοποίηση βιώσιμων κτιριακών περιβλημάτων.

Ο ηγέτης της αγοράς σε καινοτόμα περιβλήματα κτιρίων. Ηγέτης και στην εξέλιξη καινοτόμων συστημάτων για ηλιακή ενέργεια και ηλιακή θέρμανση. Η Schüco είναι η παγκόσμια πρωτοπόρος εταιρεία στα ενεργειακά - αποδοτικά κτίρια. Με 60 χρόνια εμπειρία και παρουσία σε ολόκληρο τον κόσμο προτείνει καινοτόμες λύσεις στον τομέα των συστημάτων αλουμινίου. Τα προϊόντα της έχουν ένα ισχυρό brand name από την πλέον γνωστή και αξιόπιστη εταιρία στην κατασκευαστική βιομηχανία.

Η Schüco δεν είναι μόνο πάροχος κουφωμάτων και υαλοπετασμάτων προηγμένης τεχνολογίας καθώς και αποτελεσματικών ηλιακών λύσεων. Αλλά και μια πολύτιμη επαφή. Για αρχιτέκτονες, κατασκευαστές, εγκαταστάτες, μελετητές, επενδυτές και ιδιοκτήτες. Ο στόχος: να προσφέρει σε όλες τις αγορές τις κατάλληλες λύσεις – σε ιδιωτικές κατοικίες όπως και σε εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια. Για το σκοπό αυτό διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων από υψηλής ποιότητας υλικά για την κατασκευή και την ανακαίνιση κτιρίων. Τα συστήματα Schϋco πληρούν τα πιο απαιτητικά και υψηλότερα πρότυπα ποιότητας θέτοντας ως μέτρο σύγκρισης την ενεργειακή απόδοση, την ασφάλεια, την άνεση και το σχεδιασμό.

Αλουμίνιο - Ένα υλικό με μέλλον

Η Schüco χάρη στην πολυετή της πείρα με το αλουμίνιο, ιδιαίτερα στον τομέα των εταιρικών και εμπορικών κτιρίων, των γραφείων και των αποθηκών αλλά και των δημόσιων κτιρίων, έχει αναπτύξει εξαιρετική εξειδίκευση. Γιατί εδώ είναι που οι απαιτήσεις αντοχής, διατήρησης της αξίας και του άνετου χειρισμού εισρέουν άμεσα στην επένδυση.

Για τις πιο υψηλές απαιτήσεις

Είναι ποιοτικό, ανθεκτικό και μακράς διάρκειας υλικό, μοναδικό για την ποικιλία των εφαρμογών του. Για πολλούς ιδιοκτήτες, η ενιαία όψη και τα μεγάλα μεγέθη τζαμιού των εξωτερικών πορτών αλουμινίου, πτυσσόμενων πορτών και παραθύρων αποτελούν το βασικό λόγο για την εμπιστοσύνη τους στο υλικό αυτό.

Απεριόριστες δυνατότητες

Η Schüco παρέχει μεγάλη ποικιλία υλικών, συστημάτων, σχημάτων και χρωμάτων. Χάρη στη νέα τεχνολογία συστημάτων οι συμβιβασμοί ως προς το φωτισμό, τη θερμομόνωση όπως και την αισθητική και το σχεδιασμό ανήκουν στο παρελθόν. Τα συστήματα αλουμινίου της Schüco συνδυάζουν ποιότητα, σχεδιασμό και καινοτομία. Η μελετημένη τεχνολογία αποτελεί τη βάση για όλους τους σημαντικούς παράγοντες, όπως η εξοικονόμηση ενέργειας, η ασφάλεια, η ηχομόνωση και η θερμομόνωση καθώς επίσης η φροντίδα και η συντήρηση. Απολαύστε την άνεση των κορυφαίων συστημάτων παραθύρων της Schüco.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Schüco πατήστε εδώ.