Συστήματα κλιματισμού με φυσικό αέριο για οικονομία παντού!

3.785 επισκέψεις στο άρθρο

Η GHP HELLAS  εγκαθιστά και υποστηρίζει συστήματα κλιματισμού ψύξης – θέρμανσης που εξοικονομούν με παράλληλη παραγωγή δωρεάν ζεστού νερού χρήσης με φυσικό αέριο - υγραέριο, για επαγγελματική και οικιακή χρήση!

Η GHP HELLAS είναι εμπορική, τεχνική και μηχανολογική εταιρεία η οποία μελετά, εγκαθιστά και υποστηρίζει τα συστήματα κλιματισμού ψύξης – θέρμανσης με παράλληλη παραγωγή δωρεάν ζεστού νερού χρήσης με φυσικό αέριο - υγραέριο / LPG για επαγγελματική και οικιακή χρήση.

Η GHP HELLAS αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την TOYOTA AISIN SEIKI Ιαπωνίας, πρωτοπόρο κατασκευάστρια εταιρεία κλιματιστικών μονάδων με φυσικό αέριο – υγραέριο / LPG και που είναι μέλος του μεγαλύτερου παγκοσμίως ομίλου των εταιρειών της TOYOTA.

Το ανθρώπινο δυναμικό της GHP HELLAS αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς – μηχανολόγους μελετητές, ψυκτικούς, υδραυλικούς και ηλεκτρολόγους οι οποίοι έχουν αποκτήσει κατόπιν ειδικών επιμορφωτικών τεχνολογικών σεμιναρίων στο γκρουπ της TOYOTA την απαραίτητη τεχνογνωσία λειτουργίας των συστημάτων κλιματισμού με φυσικό αέριο – υγραέριο / LPG της AISINSEIKI.

Με γνώμονα την συνεχή βελτίωση των παρεχόμενων υψηλών υπηρεσιών, η GHP HELLAS μελετά, σχεδιάζει, εγκαθιστά και παρακολουθεί την συνεχή και άριστη λειτουργία των συστημάτων κλιματισμού με απόλυτο επαγγελματισμό και συνέπεια.

Φυσικό αέριο: Η Τop επιλογή για το σπίτι σου
Η χρήση του φυσικού αερίου - υγραερίου / LPG είναι πλέον διαδεδομένη σε όλον τον κόσμο και ειδικά στην Ευρώπη  έναντι των συμβατικών πηγών ενέργειας γιατί είναι το πλέον οικονομικότερο, ασφαλές στην χρήση και το πιο φιλικό στο περιβάλλον.

Το φυσικό αέριο είναι απόλυτα ασφαλές. Οι συσκευές που λειτουργούν με φυσικό αέριο έχουν δικλείδες ασφαλείας για να διακόπτεται αμέσως η παροχή και μπορεί να τις χειριστεί ο οποιοσδήποτε. Με λίγα λόγια και αξιοπιστία και ασφάλεια!

Πιο συγκεκριμένα στον τομέα κλιματισμού αντικαθιστά τις συμβατικές κλιματιστικές  μονάδες ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και λέβητες πετρελαίου και καλύπτει πλήρως τις ανάλογες ανάγκες κλιματισμού όπως ξενοδοχείων, γραφείων, εστιατορίων, νοσοκομείων, επαγγελματικών και βιομηχανικών κτιρίων και χώρων, κατοικιών, εκκλησιών, αθλητικών εγκαταστάσεων κλπ.

Αντλίες Θερμότητας Αερίου GHP HELLAS
Τα Gas Heat Pumps είναι αντλίες θερμότητας αερίου με συμπιεστές 2/4 ανάλογα με το μοντέλο που λειτουργεί με κινητήρα φυσικού αερίου αντί για ηλεκτρικό κινητήρα. Η θερμική ενέργεια που ανακτάται στο σύστημα προέρχεται από δυο πηγές: το νερό ψύξης της μηχανής και τα καυσαέρια. 

Χρησιμοποιούν ως καύσιμο το φυσικό αέριο, φθηνότερο από τα άλλα, του οποίου η χρήση προωθείται στη χώρα μας για περιβαλλοντικούς και οικονομικούς λόγους. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως καύσιμο και το υγραέριο (LPG) το οποίο είναι διαδεδομένο σε περιοχές που δεν υπάρχει φυσικό αέριο. Ο κλιματισμός των εσωτερικών χώρων είναι απόλυτα ελεγχόμενος από μικροϋπολογιστή.

Τα πρωτοποριακά αυτά μηχανήματα προορίζονται για:

Διαθέτουν: 
  • Υψηλή θερμική ισχύ ακόμα και σε χαμηλές εξωτερικές θερμοκρασίες
  • Ελάχιστες ανάγκες συντήρησης με ένα απλό service κάθε 10.000 ώρες
  • Αποφυγή προβλημάτων (black-out της ΔΕΗ)
  • Δυνατότητα παροχής ζεστού νερού χρήσης
  • Υψηλή αξιοπιστία και μεγάλο χρόνο ζωής
  • Υψηλό συντελεστή απόδοσης (COP)

Πλεονεκτήματα Συστημάτων Ghp
Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα των GHP είναι το χαμηλό λειτουργικό τους κόστος. Η εξοικονόμηση σε ετήσια βάση είναι 50% έως 80% σε σχέση με μια ηλεκτρική αντλία θερμότητας. Τα GHP της TOYOTA-AISIN λειτουργούν με φυσικό αέριο ή υγραέριο (LPG).

Η μηχανή εσωτερικής καύσης φυσικού αερίου δίνει την αναγκαία ισχύ
Η υψηλής απόδοσης μηχανή εσωτερικής καύσης φυσικού αερίου ξεκινά γρήγορα για να ζεστάνει το χώρο ακόμη και το πιο κρύο πρωινό του χειμώνα. Η αποτελεσματική ανάκτηση θερμότητας από το κύκλωμα ψύξης της μηχανής μέσω του ειδικού εναλλάκτη διασφαλίζει υψηλή θερμική ισχύ η οποία δεν επηρεάζεται από την πτώση της εξωτερικής θερμοκρασίας.

Ο ελεγκτής ταχύτητας της μηχανής εξασφαλίζει υψηλή απόδοση και άνεση
Τα GHP της AISIN – TOYOTA έχουν έναν ευφυή υψηλής τεχνολογίας ελεγκτή ταχύτητας της μηχανής που λαμβάνει υπόψη και την εσωτερική αλλά και την εξωτερική θερμοκρασία. Το αποτέλεσμα είναι η ελαχιστοποίηση των απωλειών ενέργειας και μια σταθερή εσωτερική θερμοκρασία για συνθήκες άνεσης.

Τα GHP δεν καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια για τον κλιματισμό
Η ηλεκτρική κατανάλωση του GHP σε κανονική λειτουργία είναι αμελητέα σε σχέση με τις ηλεκτρικές αντλίες θερμότητας γιατί το καύσιμο είναι το φυσικό αέριο ή το υγραέριο και απαιτείται ελάχιστη ηλεκτρική ισχύς μόνο για την εκκίνηση και την κίνηση των ανεμιστήρων. Αυτό συντελεί σε απλούστερη και φθηνότερη ηλεκτρική διασύνδεση. Εξαιτίας της χαμηλής ηλεκτρικής κατανάλωσης, δεν υπάρχει ανάγκη εγκατάστασης υποσταθμού μέσης τάσης ή ενίσχυσής του.

GHP HELLAS
Καλέστε: 2106465828
Δείτε: 
https://ghp.gr/
Ακολουθήστε: www.facebook.com/GhpHellas/