Συστήματα κλιματισμού που θα κρατήσουν για καιρό..

2.494 επισκέψεις στο άρθρο

Αντικείμενο της εταιρείας CLIMATISM είναι η άριστη εξυπηρέτηση στη προστασία των συστημάτων κλιματισμού αλλά και των εναλλακτών θερμότητας για κάθε είδους εφαρμογής, από το καταστρεπτικό φαινόμενο της διάβρωσης.

Η εταιρεία CLIMATISM ιδρύθηκε το 1999 στη Γλυφάδα, με σκοπό την συντήρηση και προστασία κλιματιστικών εγκαταστάσεων και εναλλακτών θερμότητος από το καταστροφικό φαινόμενο της διάβρωσης και της συνέπειες αυτής.

Εκπροσωπεί στην Ελλάδα την διεθνούς φήμης Ολλανδική Blygold International B.V. με πολυετή παρουσία και πείρα στο χώρο συντήρησης κλιματιστικών συστημάτων. 

Η Blygold είναι αφιερωμένη στην κατασκευή χημικών προιόντων με προτεραιότητα στην προστασία του περιβάλλοντος και την υγεία του ανθρώπου όσο είναι δυνατόν.

Το κύριο πεδίο ενδιαφέροντος στρέφεται στην αντιδιαβρωτική προστασία των εναλλάκτων θερμότητας των κλιματιστικών μηχανημάτων έναντι πάσης φύσεως ρύπων βιοχημικών, αστικών, γεωργικών, ως επίσης και έναντι του θαλάσσιου περιβάλλοντος (αλάτι).  

Η επεξεργασία αντιδιαβρωτικής προστασίας της Blygold, με πιστοποιητικά ποιότητας κατά ISO και ελέγχου διεθνώς αναγνωρισμένών εργαστηρίων, συνίσταται σε μία αρχική επίστρωση από τιτάνιο, ζιρκόνιο, που λειτουργεί ως βάση και την τελική επίστρωση με πολυουρεθάνη αλουμίνιο.   

Η συνεχής απαίτηση της αγοράς για συστήματα κλιματισμού, και η μεγάλη ανάγκη συντήρησης  των συστημάτων αυτών μας οδήγησε σε σταθερή ανοδική πορεία και μας κατέστησε μοναδικούς σε θέματα τεχνογνωσίας και τεχνοτροπίας.

Η ιδανικότερη αντιδιαβρωτική προστασία με επεξεργασία Blygold PolouAl η οποία ανθίσταται στη ρύπανση της ατμόσφαιρας, αντέχει στη φθορά του χρόνου και της θάλασσας και διατηρεί την απόδοση του κλιματιστικού σας σε υψηλά επίπεδα.

Η πολυετής εμπειρία μας στη διεθνή αγορά μας κατατάσσει στην  πρώτη θέση της αντιδιαβρωτικής προστασίας συμπυκνωτών και γενικώς εναλλακτών θερμότητας παγκοσμίως, εγκρίνεται δε και συνιστάται από τους μεγαλύτερους κατασκευαστικούς οίκους κλιματιστικών μηχανημάτων.     

Η εταιρεία CLIMATISM στελεχώνεται από Μηχανολόγους Μηχανικούς και Μηχανοτεχνίτες με  υψηλό επίπεδο κατάρτισης. Η ενημέρωση και επιμόρφωση των στελεχών μας είναι διαρκής , με συνέπεια τη διατήρηση της ποιότητας των προσφερομένων υπηρεσιών της εταιρείας , σε πολύ υψηλό επίπεδο.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ
Διάβρωση είναι η φθορά ενός υλικού (συνήθως αλλά όχι απαραίτητα μετάλλου ή ξύλου) ή η απώλεια των ιδιοτήτων του μέσω αντίδρασης  με τον περιβάλλοντα χώρο. 
Οι συνηθέστερες μορφές διάβρωσης είναι οι εξής δύο: 1) Γαλβανική διάβρωση (οξείδωση) και η 2) Διάβρωση λόγω του Περιβάλλοντος


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την CLIMATISM πατήστε εδώ.