Συστήματα στέγασης υψηλής αντοχής!

5.255 επισκέψεις στο άρθρο

Επιλέγοντας τα KIZI PLAST επιτυγχάνουμε μείωση του συνολικού κόστους κατασκευής και μεγαλύτερη στατική ασφάλεια, λόγω μειωμένου βάρους!

Η Εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., ιδρύθηκε το 1978 και έχει διανύσει μια πολυετή, επιτυχημένη πορεία μέσα στο χώρο. Κατέχει δε ηγετική θέση στον κλάδο εμπορίας αλουμινίου, σιδήρου και εξαρτημάτων. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες και πιο καταξιωμένες βιομηχανικές εταιρίες της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Η εταιρία αντιπροσωπεύει και διαθέτει στην αγορά τις καλύτερες σειρές συστημάτων αλουμινίου (EUROPA, ALUMIL), και προϊόντα των μεγαλύτερων Ελληνικών βιομηχανιών διέλασης. Προμηθεύει και διαθέτει πανελλαδικά, πάνω από 16.000 είδη τόσο από Ελληνικές βιομηχανίες, όσο και από μεγάλους οίκους τους εξωτερικού.
 Η Εταιρία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ Α.Β.Ε.Ε., διαθέτοντας μία μακροχρόνια εμπειρία στο χώρο της εμπορίας αλουμινίου, σιδήρου και εξαρτημάτων, εργαλείων, επεκτείνεται με την αποκλειστική διανομή των υψηλών προδιαγραφών επώνυμων προϊόντων του γερμανικού ομίλου ZARGES(σκάλες, σκαλωσιές, κουτιά αλουμινίου) στην ελληνική  αγορά.

Συστήματα στέγασης υψηλής αντοχής με πολυμερικά κεραμίδια!

ΚΙΖΙ PLAST
Από το 2008 Η εταιρεία ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ ασχολείται και με την παραγωγή των πολυμερικών κεραμιδιών KIZI PLAST. Τα KIZI PLAST έχουν πολλά πλεονεκτήματα και υπερτερούν των κεραμιδιών που παράγονται από άλλα κλασσικά υλικά!
 Είναι ελαφριά, άθραυστα, αδιάβρωτα, θερμομονωτικά, ηχομονωτικά και απόλυτα στεγανά. Κυκλοφορούν στην παραδοσιακή εμφάνιση κεραμιδιού, με αντοχή στις δυσμενείς συνθήκες, ενώ  η τοποθέτηση τους είναι εύκολη!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ΚΥΖΗΡΙΔΗΣ πατήστε εδώ.