Τα βραβευμένα κλιματιστικά Daikin της σειράς Stylish αποκτούν νέο χρώμα!

2.419 επισκέψεις στο άρθρο

Η Daikin προσθέτει νέους χρωματισμούς για τα κλιματιστικά της σειράς Stylish δίνοντας μια αίσθηση ανανέωσης στην βραβευμένη σειρά.

Η σειρά κλιματιστικών Daikin Stylish λανσαρίστηκε στην αγορά την άνοιξη του 2018. Μέχρι σήμερα έχει λάβει ευρεία αναγνώριση για την παροχή νέων προτύπων άνεσης και ενεργειακής απόδοσης καθώς και  για τον κομψό σχεδιασμό των κλιματιστικών της, αποσπώντας κορυφαία βραβεία σε μερικούς από τους διασημότερους διαγωνισμούς σχεδίου στο κόσμο: Good Design Award, IF Design Award και Reddot Product Design Award.

Ο τελικός χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε τέσσερις διαφορετικές αποχρώσεις το κλιματιστικό που επιθυμεί. Πλέον, η σειρά θα περιλαμβάνει ολόλευκες, ολόμαυρες, ασημένιες και με όψη ξύλου σε  μαύρο πλαίσιο κλιματιστικές μονάδες. Με τον συμπαγή σχεδιασμό που την χαρακτηρίζει και τη διευρυμένη ποικιλία επιλογών χρωμάτων και υφής, η σειρά κλιματιστικών τοίχου Stylish επιτρέπει στον καταναλωτή να επιλέξει είτε ένα διακριτικό,  ολόλευκο κλιματιστικό ή να ξεχωρίσει επιλέγοντας ανάμεσα σε ασημένιο, μαύρο ή και με όψη ξύλου που συνδυάζεται εύκολα σε οποιονδήποτε χώρο είτε σαλόνι είτε υπνοδωμάτιο.

Το ψυκτικό R-32 που χρησιμοποιείται στην σειρά Stylish  προσφέρει μια ασφαλή ενναλακτική καθώς εγγυάται την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και τον χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Εξυπνότερος σχεδιασμός
Η σειρά κλιματιστικών Stylish, αναγνωρισμένη για την αισθητική της, διακρίνεται επίσης για την υψηλή της απόδοση. Στην κατηγορία των κλιματιστικών υψηλής αισθητικής, η σειρά Stylish παρέχει την υψηλότερη απόδοση Α+++ τόσο για τη λειτουργία θέρμανσης όσο και την λειτουργία ψύξης.

Με πλειάδα δυνατοτήτων σε ευρεία γκάμα μεγεθών από 1,5KW έως 5KW αποτελεί την ιδανική επιλογή για να ικανοποιήσει οποιαδήποτε εφαρμογή.

Ενσωματώνοντας τις ολοκαίνουργιες τεχνολογίες που έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να λειτουργούν εντός της εσωτερικής μονάδας λεπτού σχεδιασμού, η σειρά κλιματιστικών Stylish  έχει εισαγάγει νέα πρότυπα. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του ανεμιστήρα που συνδυάζεται άψογα με τον ειδικά διαμορφωμένο εναλλάκτη θερμότητας επιτυγχάνει κορυφαία ενεργειακή απόδοση λειτουργώντας σε σχεδόν αθόρυβα επίπεδα.
Η σειρά Stylish διαθέτει επίσης έναν έξυπνο θερμοκρασιακό αισθητήρα, ο οποίος ενεργοποιεί τα ειδικά σχεδιασμένα πτερύγια για να διασφαλίσει άνεση και ομοιόμορφη κατανομή του αέρα και της θερμοκρασίας σε όλο το χώρο, εξαλείφοντας τα ανεπιθύμητα ρεύματα δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα σε κάθε χώρο.

Οι περσίδες του κλιματιστικού έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό το σκοπό, για να παράγουν δηλαδή πιο εστιασμένη ροή αέρα, έχοντας ως αποτέλεσμα την καλύτερη κατανομή της θερμοκρασίας χάρη στο «Coanda Effect». Η σειρά Stylish αρχικά καθορίζει το μοτίβο ροής αέρα βασισμένο στο εάν το δωμάτιο χρειάζεται θέρμανση ή ψύξη. Όταν η σειρά Stylish είναι σε λειτουργία θέρμανσης, τα δύο πτερύγια κατευθύνουν τη ροή αέρα προς τα κάτω (κατακόρυφη ροή αέρα). Κατά τη λειτουργία ψύξης, τα πτερύγια κατευθύνουν την ροή αέρα προς τα πάνω (ανώτατο όριο ροής αέρα). Δημιουργώντας δύο διαφορετικά μοτίβα ροής αέρα, η σειρά κλιματιστικών Stylish αποτρέπει τη δημιουργία ρευμάτων και δημιουργεί μια σταθερή και άνετη θερμοκρασία δωματίου για όσους βρίσκονται στο χώρο.

Δημιουργώντας ένα υγιεινό περιβάλλον από το κλιματιστικό
Η μοναδική τεχνολογία Flash Streamer που χρησιμοποιεί η σειρά κλιματιστικών Stylish για την απομάκρυνση σωματιδίων, αλλεργιογόνων και μυρωδιών από το εσωτερικό της μονάδας παρέχει κορυφαία ποιότητα αέρα στον χώρο. Η εκκένωση Streamer είναι ένας τύπος εκκένωσης πλάσματος κατά την οποία ηλεκτρόνια υψηλής ταχύτητας συγκρούονται με μόρια οξυγόνου και αζώτου, τα οποία στη συνέχεια ενεργοποιούνται και αποκτούν την ικανότητα οξειδωτικής αποσύνθεσης βακτηριδίων. Αυτός ο τύπος εκκένωσης έχει την ικανότητα να εξαλείφει βακτηρίδια και μούχλα όπως και επικίνδυνες χημικές ουσίες και αλλεργιογόνα. Σε σύγκριση με την τυπική εκκένωση πλάσματος, το εύρος εκκένωσης της μονάδας Streamer της Daikin είναι μεγαλύτερο, πράγμα που κάνει ευκολότερη την πρόσκρουση ηλεκτρονίων με τα μόρια οξυγόνου και αζώτου του αέρα. Χάρη σ` αυτό τα ενεργοποιημένα μόρια κινούνται σε 3 διαστάσεις και καλύπτουν μια μεγάλη περιοχή. Έτσι επιτυγχάνεται ταχύτητα οξειδωτικής διάσπασης πάνω από 1.000 φορές μεγαλύτερη με την ίδια ηλεκτρική ισχύ.

Απόλυτος Έλεγχος
Το περιβάλλον τόσο της εργασίας όσο και της κατοικίας πρέπει να είναι προσωπική επιλογή. Η σειρά Stylish προσφέρει δύο τρόπους σύνδεσης: οι μονάδες μπορούν να ελεγχθούν πλήρως απευθείας μέσω smartphone ή tablet με την δωρεάν εφαρμογή «Daikin Online Controller», ενώ μέσω WPS επιτρέπει την εύκολη σύνδεση με τα οικιακά δίκτυα.

Τα νέα μοντέλα της σειράς  Stylish είναι διαθέσιμα από τον Ιανουάριο του 2020. Για περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Stylish, μπορείτε να επισκεφτείτε τo: https://www.daikin.eu/en_us/product-group/air-to-air-heat-pumps/stylish.html

Στοιχεία επικοινωνίας
Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ 

Αγ. Κωνσταντίνου 50, 151 24, Μαρούσι
T: (+30) 210 8761300, F: (+30) 210 8761400, E: [email protected]
www.daikin.gr