YdroCanal - Πιστοποίηση Υλικού & Εργασίας

Τα πάντα για την υδρορροή από την ΥδροCanal

6.332 επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία ΥδροCanal, μέλος του ομίλου TSOGLIS GROUP A.E., δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη δυναμική στον χώρο παραγωγής και εγκατάστασης μονοκόμματων υδρορροών (αλουμίνιο, χαλκός, zinc) από το 1997.

Μονοκόμματα Συστήματα Υδρορροών
TSOGLIS GROUP S.A. "YDROCANAL - DOMOKEM"·

Η εταιρεία ΥδροCanal, μέλος του ομίλου TSOGLIS GROUP A.E., δραστηριοποιείται με ιδιαίτερη δυναμική στον χώρο παραγωγής και εγκατάστασης μονοκόμματων υδρορροών (αλουμίνιο, χαλκός, zinc) από το 1997. Με αυτοκινούμενα συνεργεία, μηχανήματα και αντιπροσώπους δίνεται η δυνατότητα κάλυψης έργων στο μεγαλύτερο μέρος της Ελλάδας.

ΥΔΡΟΡΡΟΕΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟCANAL

Οι υδρορροές ΥδροCanal τοποθετούνται με αυστηρές προδιαγραφές από εξειδικευμένα συνεργεία αυθημερόν και παρέχεται είκοσι (20) χρόνια γραπτή εγγύηση για την ποιότητα των υλικών και της εργασίας μας και τρία (3) χρόνια δωρεάν service, εφόσον αυτό απαιτηθεί.

Η εταιρεία ΥδροCanal εξελίσσεται με ιδιαίτερα δυναμική ανάπτυξη στην παραγωγή και εγκατάσταση μονοκόμματων υδρορροών προσπαθώντας συνεχώς να προσφέρει πρωτοπορία, ποιότητα, αισθητική και λειτουργικότητα σε όλα τα έργα. Τοποθετώντας υδρορροές από την ΥδροCanal επιτυγχάνετε:
 
  • Οικονομία
Τα υλικά και τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται από την εταιρεία μας παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο με αποτέλεσμα να μη χρειάζονται την οποιαδήποτε συντήρηση που θα μπορούσε να αποβεί δαπανηρή. Επιπλέον, τα νερά οδηγούνται σε συγκεκριμένα σημεία με αποτέλεσμα να μπορούν να αποθηκευτούν αν το επιθυμείτε. Με τη βοήθεια του συστήματος υδρορροών της ΥδροCanal ξενοιάζετε από βαψίματα καθώς δε φουσκώνουν τα χρώματα και οι σοβάδες και δε μαυρίζουν οι τοίχοι.
 
  • Ποιότητα
Το αλουμίνιο που χρησιμοποιεί η ΥδροCanal είναι γαλλικής προέλευσης από πρωτογενές κράμα αλουμινίου. Η εταιρεία χρησιμοποιεί προλακαριστές, ηλεκτροστατικές, βαφές πληρώντας όλα τα standard , ανταποκρινόμενοι σε όλες τις δοκιμές Διεθνών προτύπων E.C.C.A. και με πιστοποίηση ISO 9001:2000.
 
  • Λειτουργικότητα,  Στεγανότητα & Αντοχή
Η άριστη τοποθέτηση, η μονοκόμματη παραγωγή τους επιτόπου στο έργο και η διαχρονικότητα των υλικών εξασφαλίζουν τεράστια αντοχή στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.
  • `Αψογη αισθητική
Με τις υδρορροές ΥδροCanal επιτυγχάνετε άριστο αισθητικό αποτέλεσμα διότι τοποθετούνται μονοκόμματα, ανεξάρτητα από το μήκος της στέγης, και χωρίς εμφανή στηρίγματα.
 
 
Κατάστημα Αττικής :
Παλλάδος Αθηνάς 39, Παλλήνη, Αττικής | τηλ.: 210.6645281
Κατάστημα Ηλείας :
Αγ. Γεωργίου, Πύργος, Ν. Ηλείας | τηλ.: 26210.36660 
web: www.ydrocanal.gr | email: [email protected]