DEWPOINT: O αξιόπιστος κλιματισμός έχει όνομα

3.000 επισκέψεις στο άρθρο

Κερδίστε σε απόδοση και οικονομία με την Dewpoint A.E.

Dewpoint A.E., ξεκίνησε την δραστηριότητά της σαν Διανομέας – Master Dealer της Daikin, δραστηριότητα που συνεχίζει να αναπτύσσει και να υποστηρίζει με επιτυχία συνεχώς τα τελευταία χρόνια.
Οι ιδρυτές της, με την πολύχρονη, υπερ-εικοσιπενταετή εμπειρία τους σε ενεργειακές εφαρμογές, πιστεύοντας ότι πρέπει να προσφέρονται στην αγορά προϊόντα με ποιότητα και αξιοπιστία και αξιοποιώντας την βαθιά γνώση των τεχνολογιών της Daikin, υποστηρίζουν τους πελάτες και συνεργάτες μέσω της Dewpoint και του κατάλληλα καταρτισμένου ανθρώπινου δυναμικού της.

Dewpoint προωθεί και υποστηρίζει ολόκληρη την γκάμα των τεχνολογιών που προσφέρονται από την Daikin, παρέχοντας λύσεις σΆ όλες τις εφαρμογές Κλιματισμού, Ψύξης και Θέρμανσης με αντλίες θερμότητας και λέβητες αερίου. Η συνεργασία με την UPONOR, συμπληρώνει τα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού που διαθέτει η Dewpoint στην Ελληνική Αγορά, περιλαμβάνοντας ολοκληρωμένα συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης και  δροσισμού. 

Παρακολουθώντας από κοντά τις εξελίξεις συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε διατηρώντας πάντα σταθερές δύο βασικές αξίες :  Ικανοποίηση και σεβασμός των πελατών μας. Παραδίδοντας πάντα αυτό που υποσχόμαστε έχουμε  πάντα ικανοποιημένους πελάτες και συνεργάτες μας.  Ανάπτυξη νέων προσφερομένων λύσεων στην αγορά με κοινό χαρακτηριστικό την ανώτερη ποιότητα και την υψηλή ενεργειακή απόδοση.

Η οικονομικότερη λύση για θέρμανση και... όχι μόνο
Είτε πρόκειται για ένα νεόκτιστο σπίτι, για μία ανακαινισμένη κατοικία, είτε για υπάρχουσα κατοικία η επιλογή  αντλίας θερμότητας DAIKIN ALTHERMA (χαμηλών ή υψηλών θερμοκρασιών)  είναι μονόδρομος για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, υψηλή αποδοτικότητα και εξοικονόμηση.
Είτε έχετε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης, ή ένα σύστημα με fan coils είτε  τα κλασσικά καλοριφέρ, με την επιλογή της κατάλληλης αντλίας θερμότητας θα έχετε θέρμανση, δροσισμό και ζεστό νερό χρήσης όλο το χρόνο με λίγα έξοδα.

Με εύκολη εγκατάσταση, οι αντλίες θερμότητας DAIKIN ALTHERMA διαθέτουν μεγάλη εποχιακή αποδοτικότητα και παρέχουν την υψηλότερη εξοικονόμηση σε λειτουργικά έξοδα, σε σχέση με μια ολοκληρωμένη μονάδα θέρμανσης και ζεστού νερού, εξοικονομώντας χώρο και χρόνο εγκατάστασης. Οι αντλίες θερμότητας DAIKIN ALTHERMA μπορούν να συνδεθούν με ηλιακούς συλλέκτες για ακόμα μεγαλύτερη απόδοση και μην ξεχνάτε ότι η ηλιακή ενέργεια μπορεί να καλύψει έως και το 60% των αναγκών σας σε ζεστό νερό όλο το χρόνο. 

Ανακαλύψτε τις αντλίες θερμότητας της DAIKIN για θέρμανση, ζεστό νερό και κλιματισμό, σχεδόν τρεις φορές πιο αποδοτικές από ένα λέβητα πετρελαίου ή αερίου και απολαύστε ένα ευχάριστο περιβάλλον όλες τις εποχές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dewpoint πατήστε εδώ.
Τηλ. 2108991300