Θερμομόνωση ταράτσας

Διαβάστηκε από 4051 αναγνώστες -

Η ολοκληρωμένη πρόταση για την μόνωση της ταράτσας σας δίνεται από την εταιρεία Ανδρέου ΑΒΕΤΕ

 
Η εταιρεία ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΟΝΩΣΗ ΑΒΕΤΕ  ιδρύθηκε στην Χαλκίδα Ευβοίας  το 1999 και δραστηριοποιήθηκε στον κατασκευαστικό χώρο των μονώσεων, θερμομονώσεων, υγρομονώσεων, στεγανοποιήσεων, γεμισμάτων δαπέδων, βιομηχανικών και σταμπωτών δαπέδων. Η ταχύτατη ανοδική πορεία της επέβαλε το έτος 2000 να μπει δυναμικά και στο χώρο της εμπορίας μονωτικών και δομικών υλικών και να δημιουργήσει ένα πλήρως εξοπλισμένο κατάστημα στην οδό Αντιγόνου 10Α στη Χαλκίδα.
Θερμομόνωση και διπλή στεγανοποίηση ταράτσας για μέγιστη αξιοπιστία
  • Πολύ μικρό βάρος (περίπου 10 κιλά/τ.μ.)
  • Διπλή στεγανοποίηση που προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και διάρκεια στο χρόνο.
  • Χαμηλό κόστος εφαρμογής και συντήρησης.
  • Γρήγορη εφαρμογή. Μπορεί να γίνει εφαρμογή όλες τις εποχές του χρόνου άφοβα.
  • Πολυετής γραπτή εγγύηση.
  • Μπορεί να γίνει εφαρμογή σε όλους τους τύπους των ταρατσών.
Καθαρισμός της επιφάνειας & δημιουργία φράγματος υδρατμών
Τοποθέτηση θερμομονωτικών THERMO energy plus graphite & αρμολόγηση των αρμών των πλακών με το ίδιο υλικό και σφράγιση τους με ταινία (κατά περίπτωση). Επίστρωση της πρώτης μεμβράνης THERMODIEN NERO 4kg -10C η τοποθέτηση της οποίας γίνεται με θερμή κόλληση των ενώσεων κάθετα στις κλίσεις με επικάλυψη κατά πλάτος 15cm & κατά μήκος 15cm μεταξύ των ρολών, ενώ οι κατά πλάτος αρμοί δεν συμπίπτουν. Εν συνεχεία τοποθετούνται ειδικά βύσματα , αντιστοίχου μήκους σε συνάρτηση με το πάχος του θερμομονωτικού υλικού , κατά μήκος των ενώσεων και ανά 2 μέτρα αποστάσεως μεταξύ τους για την πλήρη στήριξη του συστήματος.
Μηχανική στερέωση της μεμβράνης με βύσματα
Ακολουθεί η θερμή κόλληση της κύριας ασφαλτικής μεμβράνης THERMODIEN ENERGY PLUS SBS (ΕΝ 13707) με φορέα μη υφαντό πολυεστέρα βάρους 6Kg ανά m2 -20C & βάρος πολυεστερικού υφάσματος 180gr/m2 . Η κόλληση των μεμβρανών γίνεται κάθετα στις κλίσεις με επικάλυψη κατά πλάτος 10cm & κατά μήκος 15cm μεταξύ των ρολών, οι κατά πλάτος αρμοί δεν συμπίπτουν. Παράλληλη τοποθέτηση εξαεριστήρων ειδικού τύπου από τον οποίο απάγονται οι υδρατμοί ανά 30-60m2 περίπου & στα ψηλότερα σημεία της μόνωσης.
Εν συνεχεία πραγματοποιείται η κατασκευή των περιμετρικών στηθαίων & η μηχανική στερέωση της μεμβράνης με ειδικά τεμάχια λάμας και στεγανοποιείται με πολυουρεθανική μαστίχη.
Τέλος πραγματοποιείται ψυχρή επίστρωση σε όλες τις ενώσεις των ασφαλτικών μεμβρανών με το εφαρμογή του ελαστομερούς υβριδικού ROOF ENERGY COOL , υλικό υψηλής ελαστικότητας και αντοχής στα λιμνάζοντα ύδατα , το οποίο βασίζεται σε νέας τεχνολογίας ακρυλικές & πολυουρεθανικές ρητίνες.
Ενίσχυση στα στόμια των υδρορροών με την επίστρωση ROOF ENERGY COOL καθώς και πολυουρεθανικής μαστίχης & τελική τοποθέτηση προστατευτικών σιτών.
Ο όμιλος εταιριών Ανδρέου ανέπτυξε και εφαρμόζει:
Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2008
Σύστημα Διαχείρισης της Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία ΕΛΟΤ 1801 : 2008 / OHSAS 18001 : 2007
Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001 : 2004 + Cor 1 : 2009
 
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ