Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens εμπιστεύεται την LG

1.836 επισκέψεις στο άρθρο

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens εμπιστεύεται τις ολοκληρωμένες ξενοδοχειακές λύσεις κλιματισμού και information display της LG.

Κορυφαίες τουριστικές επιχειρήσεις όπως το 5 αστέρων θέρετρο στον Αστέρα Βουλιαγμένης επιλέγουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία της LG
 
Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το πολυτελές θέρετρο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens στον Αστέρα Βουλιαγμένης για την προμήθεια των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων Smart Pro:Centric καθώς και για το σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού. Στην εκλεπτυσμένη Ριβιέρα της Αθήνας, το Four Seasons προσφέρει απόλυτη ηρεμία δίπλα στη θάλασσα, και μία άνετη διαμονή και εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας χάρη στις ξενοδοχειακές λύσεις της LG.
 
Η LG ανέλαβε την προμήθεια  του κεντρικού ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού VRF LG Multi V με 672 εσωτερικές και 90 εξωτερικές μονάδες κλιματισμού, 40 μονάδες κλιματισμού διαιρούμενου τύπου και μονάδες εξαερισμού με ανάκτηση θερμότητας LG ERV διατηρώντας τo ιδανικό επίπεδο ψύξης-θέρμανσης στους χώρους των καταλυμάτων τους. Οι ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού της LG επιλέχθηκαν χάρη στην πιστοποιημένα από διακεκριμένους φορείς κορυφαία ενεργειακή απόδοση των συστημάτων, τις εξαιρετικές δυνατότητες παραμετροποίησης,την ευκολία εγκατάστασης,  και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες pre & after sales της LG.
 
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG εξόπλισε τα δωμάτια φιλοξενίας με συνολικά 140 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Pro:Centric Smart UHD 75, 65 και 55 ιντσών, οι οποίες συνδυάζουν την εξαιρετική απόδοση στην εικόνα, τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και ένα πλήθος μοναδικών ξενοδοχειακών λειτουργιών. Ο σχεδιασμός και η τεχνολογία ανάλυσης UHD των ξενοδοχειακών τηλεοράσεων, καθώς και η συνεργασία της LG με τον όμιλο Four Seasons παγκοσμίως κατέστησαν την LG ιδανικό συνεργάτη.
 
Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το ξενοδοχείο Four Seasons Astir Palace Hotel Athens το οποίο επέλεξε τις ολοκληρωμένες LG ξενοδοχειακές λύσεις information display και κλιματισμού. Το project αναδεικνύει πλήρως τις πολλαπλές δυνατότητες και τα μοναδικά οφέλη που προσφέρει η LG στους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού τομέα. Η συνεργασία μας με τον κορυφαίο ξενοδοχειακό όμιλο επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την τεχνολογική υπεροχή και το μεγάλο εύρος λύσεων που διαθέτει η LG, παρέχοντας προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις υψηλού επιπέδου».
 
Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.