Το δικό σου Masterclass για τα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού

1.720 επισκέψεις στο άρθρο

Είμαστε μόνο μερικές εβδομάδες πριν ξεκινήσουμε το νέο πολυαναμενόμενο σεμινάριο στο προκλητικό θέμα των Συστημάτων Διαχείρισης Φωτισμού (κατάλληλοι συνδυασμοί, τι δουλεύει-τι δεν δουλεύει και πολλά πολλά άλλα...)

Είναι μήνες τώρα που συζητάμε και σχεδιάζουμε το σεμινάριο (με επίκεντρο και τις πολύτιμες απαντήσεις σου στην έρευνα) καθότι θέλουμε να είναι εξαιρετικά χρήσιμο δίνοντας την κατάλληλη τεχνογνωσία, τις κατάλληλες μεθοδολογίες και τα κατάλληλα εργαλεία, ώστε να ταιριάζει και να διευκολύνει την καθημερινή πρακτική στο σύνθετο θέμα των Συστημάτων Διαχείρισης Φωτισμού.

Σε τρεις ημέρες θα μεταδώσουμε ζωντανά ένα εντελώς νέο Online Masterclass με θέμα τα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού σε αρχιτεκτονικές και επαγγελματικές εφαρμογές (π.χ. ξενοδοχεία, εστιατόρια-μπαρ, καφετέριες κ.τ.λ.).

Θα είναι δωρεάν.

Το Masterclass θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο και δωρεάν μέχρι και την Δευτέρα 1η Οκτωβρίου 2018. 

Το μόνο που έχεις να «κάνεις» είναι να βάλεις πάλι το καλό σου email έτσι ώστε να μπορέσουμε να σου στείλουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το Masterclass...

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να γραφτείς στο δωρεάν Masterclass για τα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τίποτα στο Masterclass δεν θα έχει σχέση με φλύαρες μη εφαρμόσιμες θεωρίες. Η θεματολογία θα είναι γνώση που έχει έρθει από τον πραγματικό κόσμο με πολύ trial-and-error. Είναι 100% δωρεάν... και θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι για τα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού...

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να γραφτείς στο δωρεάν Masterclass για τα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού


Υ.Γ.: Ο Βαγγέλης ασχολείται με το πολύπλοκο θέμα των Συστημάτων Διαχείρισης Φωτισμού εδώ και αρκετά χρόνια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο διεθνές περιβάλλον με πραγματικά αποτελέσματα στον πραγματικό κόσμο. Έχει κάνει στο παρελθόν αρκετά ζωντανά Masterclasses στα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού με εκατοντάδες συμμετέχοντες. Για τους παραπάνω λόγους νομίζω ότι αυτό το Masterclass θα είναι μία δυνατή πρώτη εμπειρία στο τόσο σύνθετο θέμα των Συστημάτων Διαχείρισης Φωτισμού.

Αυτή τη φορά αντί ζωντανά (μόνο με φυσική παρουσία) θα το κάνουμε ζωντανά με online παρουσία για να μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος θέλει και από όπου θέλει και είναι δωρεάν.

Θα έχει να κάνει με το πως μπορείς και εσύ να αντιμετωπίσεις το προκλητικό θέμα των Συστημάτων Διαχείρισης Φωτισμού στην καθημερινή πρακτική.

Θα είμαστε ζωντανά-online την Πέμπτη 27/9/18 στις 18.30. Γράψου τώρα στο παρακάτω link:

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να γραφτείς στο δωρεάν Masterclass για τα Συστήματα Διαχείρισης Φωτισμού