Το πρώτο στον κόσμο πιλοτήριο οχήματος με οθόνη P-OLED από την LG στη νέα Cadillac Escalade

Διαβάστηκε από 1423 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/2/2020

Το ενσωματωμένο φουτουριστικό σύστημα προβολής της LG προσφέρει ευρεία γωνία θέασης, απαράμιλλη ευελιξία σχεδίασης και βελτιωμένη διεπαφή ανθρώπου-μηχανής.

 
Το ολοκαίνουργιο Cadillac Escalade 2021 διαθέτει την τεχνολογία P-OLED της LG Electronics και σηματοδοτεί την πρώτη κυρτή OLED οθόνη σε όχημα παραγωγής.
 
Η οθόνη P-OLED αποτελεί κεντρικό στοιχείο του καινούργιου σχεδιασμού του εμβληματικού SUV της Cadillac, του πρώτου οχήματος που διαθέτει τη λύση P-OLED Digital Cockpit Solution (DCS) της LG. Η 38 ιντσών οθόνη αποτελείται από τρία ξεχωριστά P-OLED πάνελ, από τα οποία το μεγαλύτερο έχει διάμετρο 16,9 ιντσών. Οι τρεις κυρτές οθόνες δημιουργούν το Instrument Panel Cluster (IPC) για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών σχετικά με το όχημα και το Integrated Central Stack (ICS) που χρησιμεύει ως οθόνη πληροφοριών ψυχαγωγίας για περιεχόμενο ήχου, βίντεο και πλοήγησης.
 
Το εξελιγμένο σύστημα του Escalade περιλαμβάνει λειτουργίες όπως πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα και Night Vision, οι οποίες υποστηρίζονται από το λογισμικό που αναπτύχθηκε από την LG. Το προηγμένο λογισμικό της LG είναι συμβατό με το λογισμικό Automotive Safety Integrity Level (ASIL) και πληροί τα διεθνή πρότυπα ISO για τη λειτουργική ασφάλεια των οχημάτων.
 
Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IHS Markit, η παγκόσμια αγορά οθονών αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθεί από 7,8 δισ. δολάρια το περασμένο έτος σε 10,5 δισ. δολάρια έως το 2023. Η ευρεία γωνία θέασης, η κυρτότητα και τα φωτεινά γραφικά καθιστούν την οθόνη P-OLED σε όχημα παραγωγής πιο εύκολη στη χρήση για τους οδηγούς. Επίσης, η ευελιξία και η απαράμιλλη λεπτότητα της τεχνολογίας OLED είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά για τους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων που θέλουν να παρουσιάσουν νέες καινοτομίες στους early adopters.
 
«Η παρουσίαση αυτής της τεχνολογίας σε συνδυασμό με ένα εμπορικό σήμα όπως η Cadillac δεν είναι μόνο τιμή για εμάς, αλλά επιβεβαιώνει ότι οι λύσεις αυτοκινήτου της LG  είναι από τις καλύτερες που έχει να προσφέρει η βιομηχανία», δήλωσε ο Kim Jin-yong, Πρόεδρος της LG Components Solutions Company. «Τα χρόνια γνώσης και εμπειρίας που έχει συσσωρεύσει η LG για να γίνει ο παγκόσμιος ηγέτης στις τηλεοράσεις OLED, θα εφαρμοστούν για τη βελτίωση της εμπειρίας στο αυτοκίνητο».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ετήσιο γίνεται το «Εξοικονομώ κατ` οίκον» - Οι αλλαγές με το ν/σ

Αεροκουρτίνες εξοικονόμησης!

Μεταφερόμενες Οικολογικές Κατοικίες

Η απάντηση στα μικρόβια, τους μύκητες και τις αλλεργίες!

Διπλή βράβευση για το LG B2B Academy στα Loyalty Awards 2020

Εξελιγμένος σχεδιασμός, παραδοσιακή αισθητική.

Εξοικονόμηση κατ` Οίκον 2020: Μελέτη-Χρηματοδότηση-Αποπεράτωση … με μια υπογραφή

MAGNA 3 - STATE OF THE ART

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Ανοιξιάτικες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την Elith!

Σχεδιάζει, κατασκευάζει και εφαρμόζει !

Θέρμανση & Εξοικονόμηση με υπογραφή από την Olefini

ΣΒΠΕ: Δεν καταργούνται όλα τα πλαστικά μιας χρήσης το 2021

Διαδικτυακή Συνέντευξη του Καθηγητή Wolfgang Feist

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

Εξοικονόμησε Ενέργεια στο σπίτι σου με τα σωστά συστήματα διαχείρισης!

Νέο Σύστημα Αποθήκευσης από την ΕΥΔΙΤΗ

30.000 φωνές ενάντια στο νομοσχέδιο των εξορύξεων

Επιστροφή στη φύση για τον Μπράντλεϊ και τον Κούπερ

Πράσινη τεχνολογία για δωρεάν ζεστό νερό!

περισσότερα »