Toshiba Estia: Κορυφαία Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Όλες τις Συνθήκες Λειτουργίας!

Διαβάστηκε από 1948 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/1/2019

Νέες Αντλίες Θερμότητας Toshiba Estia με Κορυφαία Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Όλες τις Συνθήκες Λειτουργίας!

 
Η Toshiba παρουσιάζει τη νέα σειρά αντλιών θερμότητας Estia 5 με εξαιρετικά υψηλή απόδοση στη θέρμανση, την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης και τον δροσισμό, σε όλες τις συνθήκες  λειτουργίας, πλήρους ή μερικού φορτίου. Η αντλία θερμότητας Estia προσφέρει υψηλό βαθμό απόδοσης SCOP έως 5,60 ενώ παρέχει ζεστό νερό έως 75°C.

Αποτελούν ιδανική επιλογή για όλες τις περιοχές της Ελλάδας, για εγκατάσταση τόσο σε νεόκτιστες όσο και σε ανακαινιζόμενες κατοικίες ή μικρομεσαίους επαγγελματικούς χώρους. Η Estia μπορεί να αντικαταστήσει ή να συνδυαστεί με παραδοσιακούς καυστήρες και είναι συμβατή με όλους τους τύπους θερμαντικών σωμάτων.

Η κορυφαία παγκοσμίως απόδοση COP 4,90 σε θερμοκρασίες αέρα +7°C και COP 3.01 σε θερμοκρασίες -7°C αποδεικνύουν την πραγματική υπεροχή της Toshiba στην κατηγορία. Η μονάδα μπορεί να παρέχει θέρμανση ακόμα και με εξωτερική θερμοκρασία -25°C, και ζεστό νερό χρήσης από +40°C έως +75°C. Η απόδοση μερικού φορτίου (ηs) είναι έως και 163%, ξεπερνώντας τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Οδηγίας. Παράλληλα, η λειτουργία master/slave επιτρέπει τη λειτουργία και έλεγχο 8 μονάδων σε παράλληλη λειτουργία.

Οι αντλίες θερμότητας Toshiba Estia είναι εξοπλισμένες με συμπιεστές Twin-Rotary Inverter, εξασφαλίζοντας τόσο την υψηλή ενεργειακή απόδοση όσο και την αξιόπιστη λειτουργία σε βάθος  χρόνου.  Διαθέτουν επίσης υψηλής απόδοσης εναλλάκτη θερμότητας και εφεδρικό ηλεκτρικό θερμαντήρα με προαιρετικές τιμές kW, παρέχοντας περαιτέρω υποστήριξη σε ακραίες συνθήκες. Μέσα από το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου, η υδραυλική μονάδα λειτουργεί συγχρονισμένα με τον ηλεκτρικό θερμαντήρα του ανοξείδωτου δοχείου νερού, διατηρώντας σταθερή θερμοκρασία και εξασφαλίζοντας μειωμένο κόστος λειτουργίας.

Ένα νέο, εύχρηστο τηλεχειριστήριο με μεγάλη οθόνη δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού λειτουργιών, με έως και 10 διαφορετικές ρυθμίσεις ημερησίως. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέρμανση σε μία ή δύο ζώνες, την θερμοκρασία παραγωγής ζεστού νερού χρήσης ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού έχετε άμεσα επιπλέον ζεστό νερό χρήσης. Η νυχτερινή λειτουργία (Night Mode) εξοικονομεί χρήματα μειώνοντας τη θερμοκρασία του νερού για προκαθορισμένες ώρες ενώ η ήσυχη λειτουργία (Quiet Mode) θέτει την εξωτερική μονάδα σε αθόρυβη λειτουργία. Η μονάδα διαθέτει αντι-βακτηριδιακή προστασία που αυξάνει την θερμοκρασία του ζεστού νερού χρήσης σε τακτά χρονικά διαστήματα ώστε να είναι καθαρό από βακτήρια και μικροοργανισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.toshiba-aircon.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εγκαίνια «Πάρκου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης»

Μετασκευές στο τομέα της βιοενέργειας σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις

14o Συνέδριο «Αλουμίνιο & Αρχιτεκτονικές Κατασκευές»

Χρωματίστε με τα οικολογικά χρώματα της VECHRO

Η Economy Green Energy Ζεσταίνει τα όνειρά σας!

Η χώρα πρέπει να εναρμονιστεί με την ευρωπαϊκή κανονικότητα στη διαχείριση αποβλήτων

Η fischer αυξάνει τον κύκλο εργασιών της

Ολοκληρωμένες λύσεις για τα ενεργειακά σας έργα

ΓΕΝΕΜ: Αξιόπιστοι και ποιοτικοί Ταχυθερμαντήρες

Η εταιρεία PappasClima παρευρέθηκε στην ημερίδα για τον Ξενοδοχειακό Κλιματισμό

Ξύπνησαν οι αρκούδες από το χειμέριο λήθαργο

Μην χάσετε το ΝΕΟ ΤΕΥΧΟΣ που κυκλοφορεί!

Οικονομικές προτάσεις θέρμανσης και κλιματισμού

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ από την KLIMATHERM για τον Μάρτιο!

Η LG συμμετείχε στην 8η ημερίδα ΕΣΩ με προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής

Αξιολόγηση των βέλτιστων πρακτικών εξοικονόμησης ενέργειας

Eξοικονομήστε ενέργεια & χρήματα τώρα!

H άνεση στον χώρο σας!

Αναστολή 1 χρόνο σε έκδοση οικοδομικών αδειών στην Ακρόπολη

20% αυξημένη η επισκεψιμότητα στις Infacoma & Aquatherm Athens 2019

περισσότερα »