Τροχήλατες Οικολογικές Κατοικίες

6.378 επισκέψεις στο άρθρο

Οι τροχήλατες οικολογικές κατοικίες της Caheeba αντιπροσωπεύουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, με καθημερινές συνήθειες που σέβονται το φυσικό περιβάλλον ώστε να διατηρηθεί αναλλοίωτο για τις επόμενες γενεές.

Οι τροχήλατες κατοικίες Caheeba διαθέτουν μοναδικά πλεονεκτήματα όπως είναι η νόμιμη τοποθέτηση σε οικόπεδα ή αγροτεμάχια χωρίς πολεοδομική αδειοδότηση, η δυνατότητα μερικής ή πλήρους ενεργειακής αυτονομίας και χαμηλού περιβαλλοντικού αποτυπώματος συνδιαζόμενα με υψηλή αισθητική και πρωτόγνωρη ευρυχωρία.

Οι τροχήλατες κατοικίες Caheeba μπορούν να προσαρμοστούν στις ιδιαίτερες λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις του ιδιοκτήτη τους δίνοντας μια μοναδική αίσθηση οικειότητας και ευχάριστης διαμονής στο εσωτερικό τους, ενώ σε συνδυασμό με εξωτερική τέντα ή στέγαστρο δημιουργούν τον απαραίτητο ημιυπαίθριο χώρο για ποικιλία χρήσεων και δραστηριοτήτων.

Όλες οι τροχήλατες κατοικίες Caheeba σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στην Ελλάδα με μοναδικές προδιαγραφές υλικών και μονώσεων, κατάλληλες για ετήσια ή εποχιακή οικιακή χρήση σε μεσογεικό κλίμα, οι οποίες υπερβαίνουν όλες τις αντίστοιχες προδιαγραφές τροχοσπίτων μαζικής παραγωγής.


Λεωνίδας Μαυρίδης
Αρχιτέκτων Μηχανικός
M.Sc. Environmental Design & Engineering

CAHEEBA
210-5151364, www.caheeba.com
http://caheeba.gr/