Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας περιλαμβάνουν εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου και PVC, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, ντουλάπες, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων.

UP - Union Profile κ. Νίκος Κουμεντάκης.

Union Profile: Η απόλυτη θωράκιση του σπιτιού σου

Διαβάστηκε από 2663 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/7/2019

Η UP - Union Profile αποτελεί μία πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων, με αιχμή του δόρατος το εργοστάσιο κατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, ντουλάπας, κουζίνας, σιδηροκατασκευών, θωρακισμένης και εσωτερικής πόρτας.

 

Η UP - Union Profile αποτελεί μία πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων, με αιχμή του δόρατος το εργοστάσιο κατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, ντουλάπας, κουζίνας, σιδηροκατασκευών, θωρακισμένης και εσωτερικής πόρτας. Η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα οργανωμένο κομμάτι με πολιτικούς μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία, που αναλαμβάνουν υπεύθυνα κατασκευές, ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων. Όλο το προσωπικό της εταιρίας ενημερώνεται και επιμορφώνεται με συνεχή σεμινάρια, με σκοπό την βελτιστοποίηση των προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι κύριες δραστηριότητές της εταιρίας περιλαμβάνουν εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου και PVC, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, ντουλάπες, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακατασκευές εξωτερικών όψεων, μονώσεις, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών.

Η κατασκευαστική μονάδα της εταιρίας μας  πιστοποιημένη εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τις ελληνικές απαιτήσεις. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που σε συνδυασμό με το άριστα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, την έχουν καταστήσει μία από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου.

Με ένα στόλο από 13 μικρά και μεγάλα φορτηγά και συσκευαστήρια, καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι παραδόσεις παραγγελιών πανελλαδικά με ευθύνη και απόλυτη ασφάλεια.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αντοχή και η αισθητική να είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας. Ανταποκρινόμενοι στις σημερινές απαιτήσεις και τάσεις της αγοράς, παρακολουθούμε στενά τις προκλήσεις των καιρών προσαρμοζόμενοι άμεσα στις εξελίξεις…” αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της

Η εταιρία διατηρεί εκθεσιακούς χώρους στη Λεωφ. Κηφισού, στο Περιστέρι, στη Λεωφόρο Μεσογείων (Αγ. Παρασκευή) και Θεσσαλονίκη.

Η Union Profile με μια ματιά

  • Έχει ανακαινίσει πλήρως τον εκθεσιακό της χώρο στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισού) άνω των 3000 τ.μ. με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, εργοστάσιο, έκθεση, αποθήκες και χώρους μεταφόρτωσης για τη Νότια Ελλάδα.
  • Απασχολεί 78 άτομα προσωπικό
  • Έχει 145 αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα.
  • Εξάγει σε Κύπρο, Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία και Αραβική Χερσόνησο.
  • Έχει μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ` Οίκον, έχοντας ήδη ολοκληρώσει περίπου 230 έργα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Union Profile πατήστε εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Νέος κύκλος υποβολής αιτήσεων για το «Εξοικονομώ Κατ` Οίκον»

Ξεκίνησαν τα αιτήματα στον ΔΕΔΔΗΕ για net metering

Εναέριες θερμογραφήσεις φωτοβολταϊκών!

Αντλίες και πιεστικά Grundfos, για πάντα κοντά σας!

Φωτισμός Πισίνας από την Mechanical Solutions

Διάκριση της ΚΑΥΚΑΣ στα Corporate Superbrands 2018-2019

Η LG φέρνει την τεχνογνωσία της για τα ηλιακά πάνελ στο ευρωπαϊκό κοινό

Η εταιρία DAUWIN - ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ  συμμετέχει στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

Ρουμελιώτης: Πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στα ενεργειακά κτίρια

H άνεση στον χώρο σας!

140 εκατ. ευρώ για την πρόληψη πυρκαγιών

Ξυλόμαλλο: Η φύση συναντάει την ηχομόνωση

Θέρμανση & ψύξη με υπογραφή από την Olefini

Radiater Aqua Eco - Το Ειδικό Χρώμα Νερού για Καλοριφέρ από τη Vivechrom

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Ένωσης Επιχειρήσεων Θέρμανσης Ενέργειας

Διεθνής Διάκριση για τη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ν. Σερρών

NANODOMI: Παραδόσεις Φ/Β Πάρκων συνολικής ισχύος 2,9MWp

AQUA PROJECT: Λύσεις για τη διαχείριση της κατανάλωσης των υδάτων

20 χρόνια εμπειρίας περιβαλλοντικού σχεδιασμού και κατασκευής

Τρεις κινήσεις για την ενίσχυση των ΑΠΕ από το ΥΠΕΝ

περισσότερα »