Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρίας περιλαμβάνουν εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου και PVC, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, ντουλάπες, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων.

UP - Union Profile κ. Νίκος Κουμεντάκης.

Union Profile: Η απόλυτη θωράκιση του σπιτιού σου

4.465 επισκέψεις στο άρθρο

Η UP - Union Profile αποτελεί μία πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων, με αιχμή του δόρατος το εργοστάσιο κατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, ντουλάπας, κουζίνας, σιδηροκατασκευών, θωρακισμένης και εσωτερικής πόρτας.

Η UP - Union Profile αποτελεί μία πρωτοπόρο και συνεχώς αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία κατασκευών και ανακαινίσεων, με αιχμή του δόρατος το εργοστάσιο κατασκευής εσωτερικών και εξωτερικών κουφωμάτων, ντουλάπας, κουζίνας, σιδηροκατασκευών, θωρακισμένης και εσωτερικής πόρτας. Η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα οργανωμένο κομμάτι με πολιτικούς μηχανικούς και εξειδικευμένα συνεργεία, που αναλαμβάνουν υπεύθυνα κατασκευές, ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων. Όλο το προσωπικό της εταιρίας ενημερώνεται και επιμορφώνεται με συνεχή σεμινάρια, με σκοπό την βελτιστοποίηση των προϊόντων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Οι κύριες δραστηριότητές της εταιρίας περιλαμβάνουν εσωτερικά και εξωτερικά κουφώματα αλουμινίου και PVC, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου, ντουλάπες, ανακαινίσεις διαμερισμάτων, ανακατασκευές εξωτερικών όψεων, μονώσεις, ανακαινίσεις επαγγελματικών χώρων και ξενοδοχείων, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των κατασκευών.

Η κατασκευαστική μονάδα της εταιρίας μας  πιστοποιημένη εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί την ποιότητα σε υψηλό επίπεδο με βάση τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τις ελληνικές απαιτήσεις. Χρησιμοποιώντας σύγχρονα αυτόματα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που σε συνδυασμό με το άριστα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, την έχουν καταστήσει μία από τις πιο αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις του κλάδου.

Με ένα στόλο από 13 μικρά και μεγάλα φορτηγά και συσκευαστήρια, καλύπτονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι παραδόσεις παραγγελιών πανελλαδικά με ευθύνη και απόλυτη ασφάλεια.

Κύριο μέλημά μας είναι η ποιότητα, η λειτουργικότητα, η αντοχή και η αισθητική να είναι πάντα στη διάθεση των πελατών μας. Ανταποκρινόμενοι στις σημερινές απαιτήσεις και τάσεις της αγοράς, παρακολουθούμε στενά τις προκλήσεις των καιρών προσαρμοζόμενοι άμεσα στις εξελίξεις…” αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της

Η εταιρία διατηρεί εκθεσιακούς χώρους στη Λεωφ. Κηφισού, στο Περιστέρι, στη Λεωφόρο Μεσογείων (Αγ. Παρασκευή) και Θεσσαλονίκη.

Η Union Profile με μια ματιά

  • Έχει ανακαινίσει πλήρως τον εκθεσιακό της χώρο στην Αθήνα (Λεωφ. Κηφισού) άνω των 3000 τ.μ. με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, εργοστάσιο, έκθεση, αποθήκες και χώρους μεταφόρτωσης για τη Νότια Ελλάδα.
  • Απασχολεί 78 άτομα προσωπικό
  • Έχει 145 αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα.
  • Εξάγει σε Κύπρο, Αυστρία, Γερμανία, Γαλλία και Αραβική Χερσόνησο.
  • Έχει μεγάλη εμπειρία στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ` Οίκον, έχοντας ήδη ολοκληρώσει περίπου 230 έργα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Union Profile πατήστε εδώ.