Value for money υπηρεσίες ! Decodomiki

Διαβάστηκε από 1224 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/7/2020

Λειτουργεί σε μία αγορά που τα τελευταία χρόνια πήρε τα πάνω της. Στην εταιρεία τους πιστεύουν πως ο έντονος ανταγωνισμός ωφελεί τον καταναλωτή ενώ η παροχή των “κατάλληλων λύσεων” & των καλών after sales υπηρεσιών αποτελούν μονόδρομο για την ικανοποίηση πελατών-διαφημιστών!

 
Στη συνέντευξη αυτή μιλάμε με τον Κο Μυλωνά Διονύσιο, ιδιοκτήτη της Decodomiki, και ζητάμε μια “επισκόπηση” της αγοράς από ένα στέλεχος “2ης γενιάς” σε μια εταιρεία όπως η Decodomiki που κερδίζει μερίδια αναγνώρισης στην 5η δεκαετία επιχειρηματικής & συνάμα τεχνοκρατικής πορείας της!

Ποιοι οι σημαντικότεροι σταθμοί εξέλιξης της και πως καθόρισαν το που βρίσκεται σήμερα η εταιρεία;
Το  κομβικό σημείο είναι η απόφαση του ιδρυτή της επιχείρησης και πατέρα μου Στέλιου Μυλωνά να εξειδικευτεί στις μονώσεις. Μια σημαντική απόφαση για εκείνη την εποχή (δεκαετία του 70), όπου οι “μονωσάδες” ουσιαστικά μετριόντουσαν στα δάκτυλα του ενός χεριού. Αναβαθμίζοντας σημαντικά τις μονώσεις με την κατασκευή πρωτίστως μηχανήματος αφρομπετού και με εισαγωγές αργότερα  από την Ολλανδία (κάτι που ήτανε  πρωτοποριακό για την εποχή).

Στη συνέχεια, σημαντικό σημείο ήταν και η δική μου απόφαση να ασχοληθώ ενεργά με την εταιρία. Παρακολουθώντας σειρά σεμιναρίων εφαρμόσαμε όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις στην πράξη  και πήραμε τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Έτσι ο εκσυγχρονισμός και η τεχνογνωσία μας βοήθησε να προσαρμοστούμε ομαλά στις ανάγκες της αγοράς και να αναπτύξουμε καινούργιες τεχνικές όπως εκσυχρονισμένες τεχνικές στεγανοποίησης και θερμομόνωσης, θερμογραφία για ακριβείς εκτιμήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ευαισθησία μας για την κλιματική αλλαγή μας οδήγησε στην υιοθέτηση υλικών και τεχνικών φιλικών προς το περιβάλλον, που εκτός από την φύση προστατεύουν και την τσέπη του καταναλωτή. Έτσι ασχοληθήκαμε με τα “πράσινα δώματα” αναλαμβάνοντας ταρατσό-κηπους και διαμόρφωση περιβαλλόντων χώρων κατι νέο στον κλάδο μας, το οποίο το προωθούμε με κάθε ευκαιρία.
Ένα δυνατό μας στοιχείο, το οποίο πιστεύουμε πως συμβάλει πολύ στην εξελικτική μας πορεία ως εταιρεία, είναι και το “δυνατό” μας after sales. Οι υπηρεσίες, που παρείχαμε εξαρχής μα σήμερα έχουν γίνει βασική μας προτεραιότητα.

Η πρόσφατη συνεργασία μας με την εταιρία Romka, που διαθέτει στην αγορά αποκλειστικά το απόλυτο υλικό στεγανοποιήσεων Epdm,  μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε ένα πολύ καλό «πακέτο με χρηματοδότηση» για το πρόγραμμα εξοικονομώ και την επέκταση μας στις μεταλλικές κατασκευές.
Μετά από σχεδόν  μισό αιώνα και αφού αντιμετωπίσαμε με επιτυχία τις “θαλλασοταραχές” της αγοράς είμαστε ακόμα μάχιμοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της νέας εποχής.

Πως εξελίχθηκε η αγορά μα και η ζήτηση για τις υπηρεσίες σας,
στις μέρες μας;

Μετά το μούδιασμα των τελευταίων χρόνων από την κρίση τα τελευταία τέσσερα χρόνια η αγορά αναζωπυρώθηκε   ιδιαίτερα με τα προγράμματα εξοικονομώ και τα τελευταία μέτρα που ήταν μια βαθιά ανάσα στον χώρο των κατασκευών.

Η αγορά στις ημέρες μας είναι και πρέπει να είναι απαιτητική. Ο κλάδος μας δεν έχει χώρο για μη καταρτισμένους επαγγελματίες και πιστεύω ότι στην πλειοψηφία μας  το έχουμε καταφέρει . Επίσης ο έντονος ανταγωνισμός αποτελεί εγγύηση ποιοτικών εργασιών στις σωστές τιμές. Σημαντικό είναι να έχουμε σωστές οικοδομικές εργασίες και μονώσεις, γιατί εκτός απο την δια βίου οικονομία στον πελάτη συμβάλει σημαντικά και  στην προστασία του περιβάλλοντος.

Ποιο (ή ποια) τα κοινά στα οποία απευθύνονται οι υπηρεσίες σας;
Το πελατολόγιο μας περιλαμβάνει ιδιώτες, δημόσιο αλλά και κατασκευαστικές εταιρίες που σταθερά μας εμπιστεύονται και για πολλά χρόνια.

Όσον αφορά την σχέση μας με τους ιδιώτες (B2C): Η εταιρία μας μέσα από την καλή συνεργασία με τον εκάστοτε πελάτη, κερδίζει την εμπιστοσύνη του και κατ επέκταση δουλεύει με την μέθοδο «από στόμα σε στόμα», αφού τις περισσότερες φορές, ευχαριστημένοι πελάτες, μας συστήνουν σε φίλους ή γνωστούς.

Ενώ η σχέση μας με τους επαγγελματίες συνεργάτες μας (B2B) περιλαμβάνει: Σωστή συνεργασία, ποιότητα εργασιών , συνέπεια , τιμιότητα και σωστές τιμές.  Ένα “πακέτο” που συνήθως μας οδηγεί σε πολύ καλές επαγγελματικές σχέσεις που αντέχουν στον χρόνο και αποτελούν σημαντικό μέρος του κύκλου των εργασιών που αναλαμβάνουμε.

Πόσο καλά «διαβασμένο» είναι το κοινό-πελάτης στις μέρες μας;
Το αγοραστικό κοινό θεωρώ  ότι είναι  πολύ διαβασμένο στις μερες μας . Κυρίως λόγω του ίντερνετ , που δίνει πολύπλευρη πληροφόρηση όπου βοηθάει τον ενδιαφερόμενο να διαλέξει τον κατάλληλο επαγγελματία.

Τιμή ή best Value for money υπηρεσίες
ποιά τελικά είναι (ή πρέπει να είναι) η προτεραιότητα του πελάτη σας;

Αρχή της εταιρίας μας είναι να αποφεύγει τον ανταγωνισμό  της χαμηλότερης τιμής , διότι αυτό συνηθώς αφήνει δυσαρεστημένους πελάτες. Ο παράγοντας ποιότητας-τιμής ουσιαστικά θα πρέπει είναι το βαρόμετρο του πελάτη. Η πολύ φθηνή τιμή όμως εγκυμονεί κινδύνους και συχνά οδηγεί σε επανεκτέλεση του εργου και άρα πολύ μεγαλύτερο κόστος τελικά.

Αυτό που είναι σημαντικό είναι να προτείνουμε την καλύτερη λύση ανάλογα με τον διαθέσιμο προϋπολογισμό, φροντίζοντας να εξασφαλίσουμε έναν υψηλό συντελεστή value for money, ανάλογα με την περίπτωση.

Ποια τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σας όσον αφορά
sales” και “after sales” υπηρεσίες σας ;

Πρώτα από όλα στόχος μας είναι ο ικανοποιημένος πελάτης σε όλο το φάσμα της συνεργασίας μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες των εργασιών όπου θέλει και ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα να του προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις.

Όσο για τiς after sales υπηρεσίες μας ένα έχω να πω , μηδενική ανοχή σε δυσαρεστημένους πελάτες. Πάντα είμαστε στην διάθεση τους με πράξεις αλλά και με συμβουλές σε όλο το εύρος τις συνεργασίας μας.

Ποια είναι τα «στοιχήματα της χρονιάς» (που πρέπει να κερδιθούν)
- για τον κλάδο
- και για την
Decodomiki ;
Σίγουρα είναι η ομαλή λειτουργία της αγοράς με την  αξιοποίηση του νέου προγράμματος εξοικονομώ 2020 για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού ιστού της χώρας.

Το στοίχημα των οικογενειακών επιχειρήσεων όπως η δικιά μας είναι να μπορέσει να αναβαθμίσει την ποιότητα της συγκρατώντας παράλληλα τις τιμές σε ρεαλιστικά επίπεδα.

DecoDomiki
Καλέστε:  2102911420
Δείτε:     
www.decodomiki.gr/
Ακολουθήστε:  www.facebook.com/decodomiki/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προτασεισ αγορασ: ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

 • Καινοτομία στην ενεργειακή αναβάθμιση

  Η εταιρία Maxen δραστηριοποιείται από το 1997 με εξειδίκευση στη διαχείριση έργων και στην προώθηση δομικών προϊόντων των μεγαλύτερων οίκων παραγωγής.  Κύριος  γνώμονάς της είναι  η προώθηση συστημάτων ξηράς δόμησης, κουφωμάτων, μονώσεων και  χρωμάτων.
   210 8971995 Περισσότερα
 • Εξοικονομούμε ενέργεια και χρήμα!

  ΜΥΡΙΝΟΥΣ ΤΕΧΝΙΚΗ Ε.Π.Ε.: Υπεργολαβία Δημοσίων Έργων και Εμπορική Προώθηση και Πώληση ειδικού Εξοπλισμού κατοικιών. Αναλαμβάνει την ένταξή σας στο «Εξοικονομώ Kατ΄ οίκον».
   22990 22932 Περισσότερα
 • H Energy 4you έχει στην λύση για το ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ

  H ENERGY 4YOU με πολυετή εμπειρία στο χώρο των ενεργειακών αναβαθμίσεων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά. Εγκαταστήστε σύστημα net–metering στο σπίτι σας και εξοφλείστε την επένδυσή σας. Έως και…36 άτοκες δόσεις με πιστωτική κάρτα!
   213 031 6009 Περισσότερα
 • Πιστοποιηµένα συστήµατα εξωτερικής θερµοµόνωσης

  Marmodom BUILDING MATERIALS: Βέλτιστη λύση για ανακαινίσεις αλλά και νέες κατασκευές, µιας και έχει εύκολη εφαρµογή τόσο σε καινούργια όσο και παλιά κτίρια. Η ιδανική πανοπλία για κάθε κατασκευή, πιστοποιηµένη σύµφωνα µε την ευρωπαϊκή οδηγία ETAG 004.
   25220 21100 Περισσότερα
 • Η θερμομόνωση έχει όνομα.

  Η Knauf Insulation από τους πιο μεγάλους παραγωγούς μονωτικών υλικών, παγκοσμίως. Τοp προϊόντα της: Πετροβάμβακας, Φυσικός Ορυκτοβάμβακας, πλάκες από ξυλόμαλλο, διαπνέουσες μεμβράνες και πολυστερίνη.
   2109310567 Περισσότερα
 • Έργα Υψηλής Ποιότητας με Ασφάλεια και Αξιοπιστία

  Η Icon Group βρίσκεται δίπλα σας από το 1978 παρέχοντας υπηρεσίες σε Ενεργειακές και Ηλεκτρομηχανολογικές Εφαρμογές καθώς και σε Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας με ολοκληρωμένες λύσεις σε Μελέτη, Επίβλεψη, Κατασκευή και Συντήρηση. Με γνώμονα την ασφάλεια και την αξιοπιστία των έργων παραδίδουν έργα υψηλής ποιότητας.
   210 8314387 Περισσότερα
 • Εγγυημένη λύση στη θερμομόνωση!

  H ΕCOCOSMOS, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ελλάδος της KREISEL, παρουσιάζει το νέο πρωτοποριακό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Biotynk polisilikonowy. Με αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο επίχρισμα, το BIOTYNK επιδεικνύει τετραπλάσια αντοχή σε κρούσεις.
   2102530130 Περισσότερα
 • Εγγυημένες λύσεις και στις ποιο απαιτητικές εργασίες

  Η DecoDomiki αποτελεί μια τεχνική εταιρία με πολύχρονη πείρα στον χώρο. Η εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες μόνωσης οι οποίες με προσιτό κόστος προσφέρουν προστασία αλλά και οικονομία ειδικά στην περίπτωση της θερμομόνωσης. Επιπλέον με μεράκι και φαντασία προσφέρουν υπηρεσίες ανακαίνισης.
   2102911420 Περισσότερα
 • Καινοτομία στη πυροπροστασία !

  TEKTO HELLAS: Ο PROTHERM LIGHT είναι ένας καινοτόμος ελαφρύς σοβάς παθητικής πυροπροστασίας αποτελούμενος από παρθένους κόκκους διογκωμένης πολυστερίνης EPS, υδραυλικά συνδετικά και ειδικά πρόσθετα.
   2310 511871 Περισσότερα
 • Πάνελ Κεραμίδι με Φυσικό Ξύλο

  Το πάνελ οροφής με μορφή κεραμιδιού LEB-TILE DELUX της εταιρείας  «Ι. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΑΒΕΕ» αποτελεί ένα νέο θερμομονωτικό προϊόν,  κατάλληλο για την επικάλυψη κατοικιών, ξενοδοχείων, σχολείων και άλλων κατασκευών που απαιτείται το αισθητικό και αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα μιας κεραμοσκεπής.
   2221081641 Περισσότερα