Vechro party 2020!

2.380 επισκέψεις στο άρθρο

Με ένα εντυπωσιακό πάρτυ υποδέχτηκε η VECHRO το 2020 σε πολυχώρο στα βόρεια προάστια όπου ο αριθμός των καλεσμένων ξεπέρασε τα 150 άτομα.

Ολόκληρη η εταιρεία, από όλη την Ελλάδα, συναντήθηκε στις 25 Ιανουαρίου 2020 για την κοπή της ετήσιας πίτας και γιόρτασε τον ερχομό του νέου έτους με πολύ κέφι και χορό.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κα. `Αννα Δήμα, Marketing Manager της Vechro, να καλωσορίζει τους καλεσμένους κάνοντας μία αναδρομή στη χρονιά που πέρασε. Στη συνέχεια ο κ. Πέτρος Δήμας Controller της Vechro μίλησε για την πορεία του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας και τα επόμενα βήματα που έχουν σκοπό να γίνουν μέσα στο 2020.
Μάλιστα, ο κ. Δήμας τόνισε την αμεσότητα με την οποία κατεδαφίστηκε η παλαιότερη παραγωγική μονάδα της εταιρείας καθώς και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν για να ολοκληρωθεί το έργο στο αυστηρό χρονικό περιθώριο το οποίο είχαν. Στη συνέχεια η κα. Κατερίνα Χατζηνικόλα-Δήμα, Πρόεδρος και Διευθύνουσα

Σύμβουλος της Vechro, πήρε το λόγο παρουσιάζοντας την ανοδική πορεία της εταιρείας τη χρονιά που μας πέρασε και τα μελλοντικά πλάνα της. Κλείνοντας ευχαρίστησε όλη την ομάδα της Vechro για την στήριξη και τη βοήθεια σε αυτό το κομβικό σημείο εξέλιξης της εταιρείας.
Τέλος, ο κ. Παναγιώτης Χατζηνικόλας, Αντιπρόεδρος και Εμπορικός Διευθυντής της Vechro, σηματοδότησε την αρχή του πάρτυ, «σταυρώνοντας», όπως προβλέπεται από την παράδοση, την πίτα και κάνοντας την κλήρωση για τα φλουριά των τυχερών της χρονιάς.
Οι καλεσμένοι σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό περιβάλλον απήλαυσαν το φαγητό τους και  διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με πολύ τραγούδι και χορό.