Vivechrom και Urban Act δίνουν χρώμα σε σχολείο της Ραφήνας

2.010 επισκέψεις στο άρθρο

Η Vivechrom συνεχίζει τις δράσεις με κοινωνικό πρόσημο δίνοντας μια ευχάριστη νότα χρώματος αυτή τη φορά στις ζωές των παιδιών της Ραφήνας.

Η Vivechrom, στηρίζοντας και χορηγώντας πρωτοβουλίες με κοινωνικό περιεχόμενο και υιοθετώντας το όραμα της Urban Act για όμορφες πόλεις με συμμετοχικούς πολίτες, παρέχει χρώματα και υπέροχες αποχρώσεις από την πλούσια βεντάλια της και ζωγραφίζει το 1ο ΕΠΑΛ στην πυρόπληκτη περιοχή της Ραφήνας.
 
Η τοιχογραφία μεγάλων διαστάσεων είναι ενταγμένη σε μια σειρά ιδιαίτερων παρεμβάσεων που υλοποιεί η ομάδα της Urban Act από την αρχή του έτους στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Μάτι τον Ιούλιο του 2018.
 
 «Η στήριξη της Vivechrom στο έργο της Urban Act αναδεικνύει για ακόμη μία φορά την επιθυμία και δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει μέσα από μια ποικιλία δρώμενων στο κοινωνικό σύνολο. Η πολύχρωμη τοιχογραφία στην περιοχή της Ραφήνας όχι μόνο δεν μας επιτρέπει να ξεχάσουμε τα τραγικά γεγονότα του περασμένου καλοκαιριού, αλλά ταυτόχρονα μας δίνει αισιοδοξία για ένα πιο φωτεινό μέλλον ενότητας και δημιουργίας με περισσότερο χρώμα» δήλωσε ο κ. Μάκης Προβατάς, Διευθύνων Σύμβουλος της Vivechrom.
 
Λίγα λόγια για την τοιχογραφία
Μια γυναικεία φιγούρα-σύμβολο της μητέρας φύσης και μια κουκουβάγια-σύμβολο της γνώσης. Ζωγραφισμένα μέσα από το ιδιαίτερο στυλ και την χρωματική παλέτα του καλλιτέχνη Same84. Το έργο βρίσκεται στην εξωτερική επιφάνεια του σχολικού συγκροτήματος που «βλέπει» στην Λεωφ. Μαραθώνος με θεματική με σαφή αναφορά στη φύση.