WILO: Κατασκευάζουν αντλίες από το 1872...

1.909 επισκέψεις στο άρθρο

Μία και μόνη αντλία αντικατάστασης για σχεδόν όλα τα πεδία εφαρμογής στους τομείς θέρμανσης, ψύξης και κλιματισμού;

Company Profile Wilo Hellas
 
Η Wilo Hellas ABEE είναι 100% θυγατρική της Wilo SE και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973  παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις άντλησης νερού. Η εταιρεία διαθέτει πανελλαδικά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, μέσω ευρέος δικτύου συνεργατών.


Η Wilo παρέχει υποστήριξη πριν και μετά την πώληση (μέσω υψηλά εκπαιδευμένων επιστημόνων και τεχνικών) σε εγκαταστάσεις οικιών, κτιρίων, μεγάλων τεχνικών και δημοτικών έργων σε εφαρμογές θέρμανσης, κλιματισμού, ψύξης, παροχής νερού, άρδευσης, ύδρευσης, αποστράγγισης, πυρόσβεσης, συλλογής, μεταφοράς και επεξεργασίας λυμάτων.

Η φιλοσοφία τους


Η συνεχής αναζήτηση βέλτιστων λύσεων οδηγεί στον καινοτόμο σχεδιασμό προϊόντων, τα οποία θέτουν νέα πρότυπα απόδοσης, ικανοποιώντας πλήρως τις προσδοκίες της αγοράς. Η μακρά παράδοση παρουσίασης επιτυχημένων προϊόντων και υπηρεσιών εξασφαλίζει σιγουριά και εξαιρετικά αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή.
 
Η Wilo Hellas λειτουργώντας με καθετοποιημένη οργάνωση (σχεδιασμός, ανάπτυξη, εμπορία, service), εδώ και 45 χρόνια στην Ελληνική αγορά, διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα και ασύγκριτη απόδοση λειτουργίας των εγκαταστάσεων. 
 
Πλήρως δεσμευμένοι απέναντι στους εταίρους, τους εργαζόμενους, το κοινωνικό σύνολο και τους πελάτες μας κάνουμε το καλύτερο δυνατό, ώστε να επιτυγχάνουμεισόρροπη και κερδοφόρα ανάπτυξη.
 
Η Wilo Hellas παρέχει συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στους μηχανικούς και τεχνικούς όλων των βαθμίδων, συμβάλλοντας στην ευαισθητοποίηση για την εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση της μόλυνσης του περιβάλλοντος. Η Wilo Hellas εναρμονίζεται πλήρως με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική νομοθεσία, αλλά και τις σύγχρονες κοινωνικές τάσεις, λειτουργώντας με ηθικούς κανόνες, συνεισφέροντας στην οικονομία της χώρας μας.
 

Γα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Wilo πατήστε εδώ.