Ώρα για επιμονή και ταχύτητα …στο turbo !

3.183 επισκέψεις στο άρθρο

Όπως όλα δείχνουν το 2020, λόγω των "συνθηκών" θα είναι μία χρονιά «στοίχημα» για την παγκόσμια οικονομία! Μα επίσης θα είναι μια χρονιά που ο καθένας από εμάς καλείται να κερδίσει το δικό του …στοίχημα! Μια χρονιά επιμονής, επένδυσης και προσήλωσης στον στόχο!

Αυτή η περίοδος του τελευταίου 1,5 μήνα, ήταν η 1η φορά που  το κοινό είχε τόσο χρόνο να κάνει (από το σπίτι) ενδελεχή έρευνα αγοράς για τις ανάγκες του νοικοκυριού ή της επιχείρησης του. Αντίστοιχα ήταν η 1η φορά, που και οι επαγγελματίες της αγοράς της "πράσινης ενέργειας", διέθεταν τόσο χρόνο, να σκεφτούν το σχέδιο δράσης του RΕstart της αγοράς τους (καθώς και να δουλέψουν πάνω στο κτίσιμο του εταιρικού τους προφίλ και των πλεονεκτημάτων της επιχείρησης τους έναντι του ανταγωνισμού).

Mετατρέψαμε το #menoume spiti σε  #sintiroume tospiti
Η #menoume spiti περίοδος απογείωσε περαιτέρω τα νούμερα του No1 site για θέματα Εξοικονόμησης και Ενέργειας (4green). Ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις «των καιρών» (και των αναγνωστών μας) εμείς δουλέψαμε «υπερωριακά» ψάχνοντας συνέχεια θέματα που κάλυψαν το αυξημένο ενδιαφέρον του ακόμα μεγαλύτερου κοινού που καθημερινά επισκεπτόταν το site μας. Ανταποκρινόμενοι και στην υποστήριξη καλών επιχειρήσεων και καλών επαγγελματιών του κλάδου μας (με προιόντα ή υπηρεσίες που ξεχωρίζουν και καλύπτουν πραγματικές ανάγκες του κοινού μας, εποχικές ή μόνιμες) !

Έτσι, γράψαμε, παρουσιάσαμε, δημιουργήσαμε, με ΠΟΛΥ πιο έντονους ρυθμούς, αναδεικνύοντας top experts και λύσεις τόσο για το μεγάλο κοινό που μας διαβάζει και είχε χρόνο πολύ, όσο και στους επαγγελματίες που παρέμειναν στα καθήκοντα τους (OPEN as usual), την ιδιαίτερη αυτή περίοδο. Παρουσιάσαμε λύσεις που εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα συντηρώντας το σπίτι. Τώρα που υπάρχει χρόνος, τώρα που ζήσαμε πιο πολύ το σπίτι μας και αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες του.

Do it like Greece !
Do it like Greece λένε όλοι (διεθνώς)! Ολοι κοιτάνε την Ελλάδα (αλλά θετικά) σε αυτήν την κρίση. Θαυμάζουν το θάρρος που επιδείξαμε, τολμώντας να τα σταματήσουμε όλα για να διαφυλάξουμε την υγεία των αδύνατων. ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να συνεχίσουμε να τους δείχνουμε το δρόμο. Τo RE-Start της αγοράς είναι τώρα. Είναι η ώρα να δείξουμε το ανάλογο θάρρος, τολμώντας να αντιμετωπίσουμε την κρίση σαν ευκαιρία παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο – όραμα μας !.
Τα πρώτα μηνύματα είναι ενθαρρυντικά. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τα αποτελέσματα της πρόσφατης έρευνας «Βαρόμετρο Αγοράς – Covid-19 και Εφοδιαστική Αλυσίδα» που διεξήχθη από 28/3 – 3/4/2020 από την Verity Communications, όπου αναφέρεται πως δύο στις τρεις επιχειρήσεις του κλάδου που συμμετείχαν στην έρευνα προγραμματίζουν επενδύσεις. Παράλληλα, προκύπτει το συμπέρασμα πως οι ελληνικές επιχειρήσεις επιδεικνύουν όχι μόνο αξιοσημείωτη ψυχραιμία και υπευθυνότητα αλλά και εμπιστοσύνη στην ικανότητα τους να διαχειριστούν την κρίση.

Ένας είναι ο τρόπος – ένας είναι ο δρόμος ! Φόρτσα !
Μόνο «ένας και καλός» τρόπος υπάρχει να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις αντιξοότητες και ως κοινωνία, πλέον, το γνωρίζουμε καλά. Η υπομονή και η επιμονή, σε έναν κοινό στόχο, ως επαγγελματίες, συνεργάτες, γονείς, γείτονες ή πολίτες είναι η μόνη μας επιλογή.
Αποδείξαμε πως μπορούμε να το κάνουμε, μπορούμε να συνεχίσουμε να το πράττουμε.

Εμείς σαν 4green (και ΠΡΑΣΙΝΟ Σπίτι & Κτίριο), τον τελευταίο μήνα φορτσάραμε. Τώρα θα βάλουμε turbo. Είναι η ευκαιρία να σπιντάρουμε, να τα δώσουμε όλα για όλα, να ενημερώσουμε ακόμα καλύτερα τους αναγνώστες μας, να βοηθήσουμε περισσότερο εταιρείες (και προιόντα) που υπόσχονται οφέλη για τον καταναλωτή και είναι αποφασισμένες όχι απλά να κρατήσουν μερίδια μα να ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ και από ανταγωνιστές τους, σε βάθος χρόνου, τώρα που κάποιοι από αυτούς «θα κάνουν σημειωτόν αντί για μάρς» !

Καλή επάνοδο σε όσους κάνουν RE-start και καλή συνέχεια στους OPEN as usual !