Χρυσό βραβείο σχεδιασμού για τo DUOPOWER

Διαβάστηκε από 1289 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/3/2018

Το νάιλον βύσμα DUOPOWER κέρδισε το χρυσό γερμανικό βραβείο σχεδιασμού 2018 ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Εργαστήριο και εργαλεία», τοποθετώντας το βύσμα γενικής χρήσης στην κορυφαία θέση.

 

Η κριτική επιτροπή αιτιολόγησε την απόφασή της δηλώνοντας: «Το DUOPOWER είναι ένα έξυπνο βύσμα δύο συστατικών που ενεργοποιεί την καταλληλότερη λειτουργία για το εκάστοτε δομικό υλικό, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα εφαρμογών και δομικών υλικών». Τα βραβεία σχεδιασμού παρουσιάζονται κάθε χρόνο από το Γερμανικό Συμβούλιο Σχεδιασμού – ένα ίδρυμα του συνδέσμου εταιριών προσανατολισμένων στο σχεδιασμό προϊόντων. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από ειδικούς με οικονομικό, ακαδημαϊκό, επιστημονικό και σχεδιαστικό υπόβαθρο.

Οι ειδικοί απέδωσαν φόρο τιμής στις καινοτομίες του DUOPOWER. Το ευέλικτο βύσμα αποφασίζει αυτόματα αν θα εκτονωθεί ή θα αναδιπλωθεί, ανάλογα με το δομικό υλικό, παρέχοντας αντοχή σε υψηλά φορτία σε όλα τα συμπαγή, διάτρητα και λεπτότοιχα δομικά υλικά. Ο έξυπνος σχεδιασμός του βαθμολογήθηκε επίσης θετικά. «Η ευκολία με την οποία το βύσμα καταλαβαίνει το δομικό υλικό καθησυχάζει τον χρήστη», εξήγησαν οι ειδικοί. Υπήρξαν πάνω από 5.000 υποψηφιότητες για τα γερμανικά βραβεία σχεδιασμού. Σε 45 από αυτές απονεμήθηκε χρυσό βραβείο για κάθε μία από τις κατηγορίες «Εξαιρετικός σχεδιασμός προϊόντων» και «Aριστη επικοινωνία σχεδιασμού». Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου 2018 στην Διεθνή Έκθεση Καταναλωτικών Αγαθών στη Φρανκφούρτη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την επιτυχία του DUOPOWER και το χρυσό βραβείο σχεδιασμού», δήλωσε ο Hartmut Heppeler, διευθυντής εφαρμογών και διαχείρισης προϊόντων του ομίλου εταιριών fischer. «Το βραβείο επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία της εταιρείας fischer να παρέχει στους πελάτες της μόνο τα καλύτερα προϊόντα και λύσεις».

Το DUOPOWER έχει λάβει πολλά βραβεία από τότε που εισήχθη για πρώτη φορά στην αγορά το 2015. Στη Γερμανία, έλαβε, μεταξύ άλλων, το βραβείο καινοτομίας Eisen και το βραβείο Pro-K Gold. Τα περιοδικά "baumarktmanager" και "markt in GRÜN" βράβευσαν το DUOPOWER ως «Προϊόν του έτους 2017». Στη Γαλλία, το ευέλικτο νάιλον βύσμα έλαβε το βραβείο Centrexpo, καθώς και τα βραβεία καινοτομίας της διεθνούς έκθεσης COFAQ και του εμπορικού δικτύου DOMPRO.

Περισσότερες πληροφορίες για το DUOPOWER θα βρείτε (κάνοντας κλικ) εδώ.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η μοντέρνα άποψη του παραδοσιακού!

Ολοκληρωμένα συστήματα αερισμού & θερμότητας

Οικονομικές προτάσεις σε επιλογές κλιματισμού!

«Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον»

Σεμινάριο για τον επαγγελματικό κλιματισμό από την LG Electronics

YΠΕΝ: Πρόσκληση σε κοινή συνέντευξη Τύπου

Το RainbowWarrior στα ελληνικά νησιά

Συνάντηση ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προεδρείο της Ένωσης Βενζινοπωλών θεσ/νικης

Κατεργασμένο δέρμα αρκούδας βρέθηκε κοντά στον Αλιάκμονα

30% όφελος στα LG Sound bars με τη αγορά μιας LG τηλεόρασης

Περιοδεία του Αν. ΥΠΕΝ στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Ανάπτυξη και χρηματοδότηση έργων ΕΕ και ΑΠΕ

Κάντο γρήγορα & οικονομικά! Αυτονομήσου τώρα!

Νέο κατάστημα ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ στον Πειραιά

Οικολογικό φεστιβάλ στην Εύβοια!

Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Σερβίας

Sports Marketing Awards 2017: Βραβεία για την LG!

Υπέρ της Καθαρής Ενέργειας η Greenpeace

Rotoseptic : Aριστη τεχνολογία για την επεξεργασία λυμάτων

Αξιόπιστη λύση στην εξοικονόμηση ενέργειας

περισσότερα »