Υψηλών προδιαγραφών φωτοβολταϊκά πλαίσια!

2.589 επισκέψεις στο άρθρο

Η Tesco Engineering παρουσιάζει τα υψηλών προδιαγραφών φωτοβολταϊκα  πλαίσια Vikram Solar!

Η Tesco Engineering παρουσιάζει τα φωτοβολταϊκα  πλαίσια Vikram Solar, υψηλών προδιαγραφών από την ανερχόμενη υπερδύναμη της παγκόσμιας φ/β βιομηχανίας, Ινδία, τα οποία εγγυώνται εξαιρετικές αποδόσεις και αξιοπιστία σε ανταγωνιστικό κόστος. Η Vikram Solar αποτελεί το μοναδικό Ινδικό εργοστάσιο κατασκευής φβ πλαισίων με αξιολόγηση Tier-1 από το Bloomberg New Finance.

Aξιοποιώντας το νομικό πλαίσιο προώθησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στη χώρα μας, η εταιρεία διαχειρίζεται την εμπορία εξοπλισμού φωτοβολταϊκών, ηλιακών και εναλλακτικών συστημάτων ενέργειας, Heliondex AE και διαθέτει κατ αποκλειστικότητα στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά τα προϊόντα του Οίκου Solarwatt Γερμανίας. 

Το εργοστάσιο Solarwatt αναπτύσσει τη Φωτοβολταϊκή τεχνολογία, κατασκευάζονταςφωτοβολταϊκά πλαίσια και ολοκληρωμένα συστήματα διαχείρισης ενέργειας κορυφαίας ποιότητας και απόδοσης.
Διαθέτει πολυετή εμπειρία και αναπτύσσει τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία από το 1993, με αφοσίωση στη σχεδίαση και παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων κρυσταλλικού πυριτίου, υψηλής απόδοσης και απαράμιλλης αξιοπιστίας. Τα Φ/Β πλαίσια SOLARWATT κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου και κατά αποκλειστικότητα στη Δρέσδη Γερμανίας στην πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής, η οποία είναι η πιο εξελιγμένη τεχνολογικά σε παγκόσμιο επίπεδο