devolo Magic 2 LAN triple: Ο ταχύτερος προσαρμογέας με τρεις θύρες LAN

1.721 επισκέψεις στο άρθρο

Το νέο devolo Magic 2 LAN triple σου δίνει τη δυνατότητα να συνδέσεις τρεις ταχύτατες θύρες LAN σε οποιοδήποτε σημείο θες, αρκεί να υπάρχει πρίζα.

Αυτό σημαίνει ότι οι μέρες των πρόσθετων switches και των αργών ρυθμών μεταφοράς δεδομένων έχουν τελειώσει. Με ταχύτητες έως 2400 Mbps, ο προσαρμογέας εκτελεί με αστραπιαία ταχύτητα streaminggaming και downloading. Απλά το συνδέεις στην πρίζα και απολαμβάνεις ταχύτατο Internet!

To δελτίο τύπου περιλαμβάνει:

  • Τρίτωσε τοκαλό: devolo Magic 2 LAN triple
  • Μεγάλη, μακροχρόνια κάλυψη, χάρη στο G.hn
  • devolo Magic: True plug-and-paly
  • Τιμές και διαθεσιμότητα

 

Τρίτωσε τοκαλό: devolo Magic 2 LAN triple

Τώρα ήρθε η ώρα για online streaming των αγαπημένων σου ταινιών και σειρών σε ανάλυση 4K, gaming με ελάχιστο χρόνο απόκρισης, αλλά και downloads πολλαπλών gigabytes. Για να έχουν άριστα multimedia, πολλοί χρήστες συνεχίζουν να προτιμούν τον παραδοσιακό και δοκιμασμένο τρόπο της ενσύρματης σύνδεσης ώστε να εκμεταλλεύονται στο μέγιστο μια γρήγορη σύνδεση στο Internet. Επίσης τα Network Attached Storages (NAS) καθώς δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε ασύρματα δίκτυα, οι χρήστες επιλέγουν τις ενσύρματες συνδέσεις. Συχνά, ένα πρόσθετο switch είναι απαραίτητο για την μεγαλύτερη γκάμα smart TV, παιχνιδομηχανών και NAS servers. Όλα αυτά έρχεται να τα καταρρίψει το νέο devolo Magic 2 LAN triple. Μεταφέροντας το σήμα του Internet μέσα από την κεντρική καλωδίωση ρεύματος, καταφέρνει να «σηκώσει» ταχύτητες έως 2400 Mbps χωρίς να εμποδίζεται από ταβάνια και τοίχους. Με τρεις θύρες gigabit, το devolo Magic 2 LAN triple παρέχει ταυτόχρονη σύνδεση σε πολλαπλές συσκευές multimedia. Έτσι, δεν υπάρχει η ανάγκη για επιπλέον ξεχωριστό switch. Επιπλέον, για να μην χαθεί καμία βασική σύνδεση από την πρίζα, το Magic 2 LAN triple έρχεται με ενσωματωμένη πρίζα, με προστασία ασφαλείας για τα παιδιά.

Μεγάλη, μακροχρόνια κάλυψη, χάρη στο G.hn

Χάρη στην υψηλή τεχνολογία Powerline, δεν έχει πλέον σημασία πόσο μακριά είναι τοποθετημένο το router μέσα στο σπίτι, αφού το devolo Magic 2 LAN triple μπορεί να καλύψει αποστάσεις έως και 500 μέτρα. Αυτό το επίπεδο επιδόσεων είναι κάτι που οι χρήστες μπορούν να εμπιστευθούν και για μακροχρόνια χρήση, γιατί όπως κάθε προϊόν της σειράς devolo Magic, ο νέος προσαρμογέας χρησιμοποιεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας: το G.hn. Αυτή η γενιά αντιπροσωπεύει το μέλλον της οικιακής δικτύωσης μέσω των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ετοιμάζει το οικιακό δίκτυο για τις high-bandwidth υπηρεσίες του αύριο.

devolo Magic: True plug-and-play

Η σειρά προϊόντων Magic είναι η τελευταία τεχνολογική επανάσταση της devolo. Για πάνω από 17 χρόνια, οι ειδικοί των Powerline στην devolo Γερμανίας αναπτύσσουν και εξελίσσουν αποτελεσματικές λύσεις για «έξυπνα» δίκτυα που επικοινωνούν μέσω ηλεκτρικών καλωδίων και WiFi. Η σειρά προϊόντων Magic παίρνει την εμπειρία των τεχνολογικών ηγετών και τη συνδυάζει με τις καλύτερες καινοτομίες και τον απλούστερο χειρισμό που υπάρχει. Μόλις ένας προσαρμογέας Magic συνδεθεί στο router, ένας άλλος προσαρμογέας μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πρίζα στο ίδιο δίκτυο. Σε αυτή την περίπτωση, το μότο είναι «Plug and play». Χάρη στην τεχνολογία αυτόματης σύζευξης, οι προσαρμογείς Magic βρίσκουν αυτόματα ο ένας τον άλλο που βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο και δημιουργούν μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ τους. Επίσης, το δωρεάν λογισμικό devolo Cockpit καθώς και το web interface είναι διαθέσιμα online για να ρυθμίζετε τους προσαρμογείς Magic LAN όπως επιθυμείτε.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το devolo Magic 2 LAN triple είναι η ιδανική λύση για ένα μοντέρνο multimedia περιβάλλον και τις απαιτήσεις του. Όσοι θέλουν να το προσθέσουν σε ένα υπάρχον δίκτυο Magic, μπορούν να προμηθευτούν το devolo Magic 2 LAN triple Starter Kit στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 139.90 ευρώ (με ΦΠΑ), καθώς και το Magic 2 LAN triple single adaptor, στην τιμή των 79.90 ευρώ (με ΦΠΑ).

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται Δε - Πα από 09:00 έως 17:00, στα ελληνικά, στο τηλ. 22210 84387 με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η τιμή διαφοροποιείται για κλήσεις από το εξωτερικό.