Η ma gne ti c με την 25ετή εμπειρία της στον τομέα της επεξεργασίας των υδάτινων πόρων, έχει την δική της αξιόπιστη λύση για τα άλατα.

magnetic και ... τέλος στα άλατα!

3.776 επισκέψεις στο άρθρο

Έχετε πρόβλημα με επικαθίσεις αλάτων σε σωληνώσεις; Σας δημιουργεί πρόβλημα η σκληρότητα του νερού στις συσκευές σας;

Η Γερμανική τεχνολογία έχει την λύση!
Είναι κοινή εμπειρία ότι η αυξημένη σκληρότητα του νερού δημιουργεί επικαθίσεις αλάτων τόσο στο εσωτερικό των σωληνώσεων όσο και στις συσκευές από όπου περνά το νερό (μπαταρίες σε μπάνιο & κουζίνα, βραστήρες, θερμοσίφωνες κλπ).
Στην αγορά υπάρχουν, εδώ και πολλά χρόνια, προϊόντα σχεδιασμένα για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα από τις επικαθίσεις των αλάτων.

Η Γερμανική εταιρία magnetic παρουσιάζει την δική της πρόταση. Οι μαγνήτες του «Μετατροπέα Αλάτων» αλλάζουν την μορφή των  αλάτων έτσι ώστε να μην επικάθονται στους σωλήνες.
Συγκεκριμένα, το νερό περνάει διαμέσου των μαγνητών του «Μετατροπέα Αλάτων». Τα διαλυμένα στο νερό άλατα εκτίθενται στο εξαιρετικά ισχυρό μαγνητικό του πεδίο. Η έκθεση σε αυτό το μαγνητικό πεδίο δημιουργεί μια σειρά από ταλαντώσεις στα μόρια των αλάτων, αποδιοργανώνοντας τους διαμοριακούς τους δεσμούς. Έτσι η ενδομοριακή συνοχή των αλάτων διακόπτεται και η κρυσταλοποίηση σταματά.
 Αυτό οδηγεί σε μείωση της επιφανειακής τάσης του νερού, διάλυση των υφιστάμενων αλάτων και αποτροπή δημιουργίας νέων.
Η ανωτέρω διαδικασία ισχύει τόσο για τα άλατα που εμπεριέχονται στο  διερχόμενο νερό όσο και στα ήδη αποθηκευμένα στους σωλήνες (με την μορφή επικαθίσεων). Οι επικαθίσεις, σταδιακά, απομακρύνονται. Η εμπειρία δείχνει ότι για απομακρυνθούν οι παλαιές επικαθίσεις χρειάζεται να διέρχεται νερό (επεξεργασμένο από τον «Μετατροπέα Αλάτων»)  για το μισό χρονικό διάστημα από ότι χρειάστηκε για να σχηματιστούν οι επικαθίσεις.
Καθώς ο «Μετατροπέας Αλάτων» έχει εγγύηση  διάρκειας 20 ετών, η τοποθέτησή του μας εξασφαλίζει την προστασία από άλατα για πολύ μεγάλη χρονική περίοδο.

Τρόπος εφαρμογής
 Ο «Μετατροπέας Αλάτων» αποτελείται από 2 τμήματα, τα οποία αγκαλιάζουν τον σωλήνα στον οποίο θα τον τοποθετήσουμε – συνήθως την κεντρική παροχή.  Ο σωλήνας γύρω από τον οποίο θα τοποθετήσουμε  τον «Μετατροπέα Αλάτων» θα πρέπει να είναι από υλικό που δεν έχει σιδηρομαγνητικές ιδιότητες (χαλκός, ορείχαλκος, πλαστικό κλπ – όχι σίδηρος).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την MULTITHERM πατήστε εδώ.