Ολοκληρώθηκε η εκδήλωση με θέμα: «Συστήματα Αυτόνομης Ηλεκτροδότησης»

Διαβάστηκε από 3148 αναγνώστες -

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Συστήματα Αυτόνομης Ηλεκτροδότησης» στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ελληνογερμανικού συλλόγου “Philadelpheia” στο Μαρούσι.

 

Την εκδήλωση οργάνωσε η εταιρεία ELECTROTECH POWER SYSTEMS με την υποστήριξη των εταιρειών SMA, MAGNUM ENERGY, ROLLS BATTERIES, OUTBACK POWER και ECLECTIC ENERGY WIND TURBINES.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν περισσότεροι από 65 επαγγελματίες, εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων, μηχανικοί, στελέχη τεχνικών εταιρειών και έμποροι συστημάτων Α.Π.Ε. από όλη την Ελλάδα.

Κύριοι ομιλητές ήταν τα στελέχη της ELECTROTECH κ.κ. Κώστας Ανδρομιδάς, Γεώργιος Χαρωνιτάκης, Πέτρος Κεραμιδάς και Μάρκος Γαβαλάς.

Κατά την διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης αναλύθηκαν θέματα όπως η διαστασιολόγηση συστημάτων αυτόνομης ηλεκτροδότησης, η τεχνολογία και η σωστή διαστασιολόγηση και διαχείριση των συσσωρευτών μολύβδου, η μεθοδολογία των εγκαταστάσεων, οι τεχνολογίες μετατροπέων και ρυθμιστών φόρτισης, τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των φωτοβολταϊκών και των μικρών ανεμογεννητριών, μέθοδοι για την ορθή προσέγγιση του ενδιαφερόμενου πελάτη και οι προοπτικές της ήδη «ταλαιπωρημένης» αγοράς συστημάτων αυτόνομης ηλεκτροδότησης.

Παρουσιάστηκε επίσης η νέα ευέλικτη και πρωτοποριακή εμπορική πολιτική της εταιρείας και η υπηρεσία Power System Ready που έχουν ως σκοπό να διευκολύνουν και να δώσουν κίνητρα και λύσεις στους συνεργάτες της ELECTROTECH για ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της αγοράς.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα προϊόντα των παραπάνω κατασκευαστών, αρκετά από αυτά εν λειτουργία καθώς επίσης και τα κορυφαίας ποιότητας φωτοβολταϊκά HYUNDAI.

Στην εκδήλωση συμμετείχε με παρουσίαση η SMA όπου στέλεχός της παρουσίασε τα προϊόντα και την τεχνολογία της σειράς Sunny Island καθώς και στέλεχος της OUTBACK POWER που παρουσίασε μέσω webinar τα προϊόντα της αμερικανικής OUTBACK.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ευχή και δέσμευση εκ μέρους της ELECTROTECH να επαναληφθεί με ακόμη καλύτερη θεματολογία και περισσότερη εμβάθυνση σε τεχνικά ζητήματα και πρακτικές συμβουλές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ