H Solar Frontier «κατακτά» την παγκόσμια αγορά

Διαβάστηκε από 1289 αναγνώστες -

H είσοδος της Ιαπωνικής Solar Frontier ήταν εντυπωσιακή στην παγκόσμια αγορά, καθώς βρέθηκε στην πρώτη δεκαπεντάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών φωτοβολταϊκών πλαισίων για το 2013.

 
Η αύξηση κατά 60% στις πωλήσεις για το προηγούμενο έτος είναι η μεγαλύτερη που επιτεύχθηκε στην παγκόσμια αγορά. Ιδιαίτερη αναφορά στις επιδόσεις της Solar Frontier έκανε η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία IHS στην ετήσια αναφορά* της για την παγκόσμια αγορά φωτοβολταϊκών. 

Η Solar Frontier έχει αναπτύξει τομέα έρευνας και ανάπτυξης φωτοβολταϊκών από το 1978. Από το 1993 έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή φωτοβολταϊκών πλαισίων τεχνολογίας CIS. Η ετήσια ικανότητα παραγωγής ξεπερνάει το 1GW. Είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής φωτοβολταϊκών στην Ιαπωνία και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πλαισίων τεχνολογίας CIS στον κόσμο.
Τα φωτοβολταϊκά CIS κερδίζουν καθημερινά όλο και μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς γιατί υπερέχουν σε σχέση με τα φωτοβολταϊκά κρυσταλλικής τεχνολογίας.

Τα πλεονεκτήματα των φωτοβολταϊκών Solar Frontier τεχνολογίας CIS είναι :
• +10% έως +15% επιπλέον παραγωγή σε σχέση με τα πάνελ του ανταγωνισμού
• Light Soaking Effect (αύξηση ισχύος μετά την πρώτη έκθεση στον ήλιο)
• Χαμηλός θερμοκρασιακός συντελεστής (-0,31%/Κ)
• Υψηλή παραγωγή σε σκιάσεις και συννεφιά
• Δεν εμφανίζει σημάδια hot spot
• Φιλικό προς το περιβάλλον (μικρό ενεργειακό αποτύπωμα, 120 φορές λιγότερες πρώτες ύλες σε σχέση με τα κρυσταλλικά πάνελ για την κατασκευή ίδιας ποσότητας)
• 100% made in Japan
Η Solar Frontier μεγαλώνει το μερίδιό της στην αγορά κάθε χρόνο και σύμφωνα με τις προβλέψεις το 2014 θα εισέλθει στους top 10 κατασκευαστές.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Σιδηροκαστρίτης Ζώης
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΕΜΠ
Αρχιμήδους 5, 27100, Πύργος Ηλεία
26210 26907 – [email protected] – www.oleng.eu

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ