Δυναμική παρουσία στη συντήρηση φωτοβολταϊκών από τη NanoDomi

Διαβάστηκε από 2819 αναγνώστες -

Η NanoDomi συνεχίζει να δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων παρέχοντας ολοκληρωμένα πακέτα συντήρησης και αντίστοιχων υπηρεσιών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η πολυετής εμπειρία της NanoDomi στο χώρο, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό της και με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων μέτρησης/ελέγχου και τηλεμετρίας, διασφαλίζει την εύρυθμη και αποδοτική λειτουργία του κάθε Φωτοβολταϊκού συστήματος.

Η NanoDomi σε αυτό τον τομέα διαφέρει σε σχέση με όλες τις υπόλοιπες εταιρίες, καθώς εκτός από τα εξειδικευμένα όργανα και τις διαδικασίες που ακολουθεί, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα για τις υπηρεσίες της συντήρησης, έχει και ειδική εκπαίδευση.

Κατά την τελευταία 5ετία η εταιρεία είναι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι εταιριών παγκοσμίου βεληνεκούς (πάνελ, inverter, βάσεις), προσφέροντας και το after sales service.

Κατά το πρώτο τρίμηνο του 2014, η NanoDomi πέτυχε νέες συμφωνίες για συντήρηση:

  • 40 Φωτοβολταϊκών οικιακών συστημάτων στην Αττική
  • 6 Φωτοβολταϊκών πάρκων 100 kW

Σκοπός της εταιρείας είναι, η απαλλαγή των ιδιοκτητών από το άγχος της λειτουργίας και της καθημερινής επιτήρησης του έργου, παρέχοντάς λύσεις που απαιτούνται για τη διασφάλιση της απόδοσης του συστήματός, άρα και των εσόδων του.

Με τη σύναψη κάθε συμφωνίας, κάποιος από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρείας αναλαμβάνει προσωπικά την επίβλεψη και την καθημερινή παρακολούθηση του έργου. Ακόμη, μέσω πιστοποιημένων συνεργατών η NanoDomi έχει αναπτύξει δίκτυο σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, ώστε η ανταπόκριση να είναι άμεση, σε τυχόν προβλήματα λειτουργίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ