Σειρά μηχανημάτων καθαρισμού για Φ/Β πάρκα από τη Photovoltaic Facility Services

Διαβάστηκε από 2571 αναγνώστες -

Η σειρά RODI είναι ειδικά σχεδιασμένη για τον καθαρισμό μεσαίων και μεγάλων Φ/Β Πάρκων και προσφέρεται από τη Photovoltaic Facility Services μόνο από 1.790 ευρώ.

 
Τα μηχανήματα παράγουν καθαρό νερό ποσότητας 150 έως 400 l/h και εξυπηρετούν την ταυτόχρονη λειτουργία τουλάχιστον 3 χειριστών (RODI-3).

Η σειρά RODI διαθέτει πλήθος αυτοματισμών και εξοπλισμού για να κάνουν τη δουλειά σας πολύ εύκολη, όπως: ασύρματη λειτουργία εμβέλειας 100m, αντλία άντλησης από δεξαμενή όπου δεν υπάρχει νερό δικτύου, ηλεκτροβάνα εξοικονόμησης νερού, βαλβίδα εκτόνωσης για καθαρισμό Φ/Β trackers.

Το κόστος λειτουργίας είναι πολύ χαμηλό και ανέρχεται μόλις στο 20% των συστημάτων που λειτουργούν μόνο με ρητίνες. Η επεξεργασία του νερού γίνεται σε 4 ή 3 στάδια (φίλτρο μικροσωματιδίων, φίλτρο ενεργού άνθρακα, μεμβράνη(ες) αντίστροφης όσμωσης και προαιρετικά φίλτρο ρητίνης) και
παράγεται καθαρό νερό, μηδέν TDS ή 95-99% χαμηλότερων TDS από το εισερχόμενο νερό.

Παρέχεται η δυνατότητα αναβάθμισης από το βασικό μοντέλο έως το RODI-3 Full Pack (φωτογραφία) όποτε το επιθυμήσετε, αφού όλα τα δομικά στοιχεία (πλαίσιο, μοτέρ, αντλία υψηλής πίεσης, μέγεθος μεμβρανών RO) παραμένουν τα ίδια σε όλα τα μοντέλα της σειράς.

Επιπλέον, τα μηχανήματα της σειράς RODI διαθέτουν ποιοτικό και πλούσιο εξοπλισμό σε όργανα λειτουργίας (μανόμετρα, ροόμετρο, μετρητή σκληρότητας νερού). Διαθέτουν όλα τα σύγχρονα συστήματα λειτουργίας και ασφάλειας όπως: ρυθμιστής πίεσης, σύστημα καθαρισμού μεμβρανών, ρυθμιστής ροής, ανακύκλωση νερού. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο πλαίσιο μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας φινίρισμα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

Photovoltaic Facility Services
Νερομύλου 20 & Ι. Νίκα, 13671 Αχαρνές
Τηλ. 2102464320-323

ή επισκεφθείτε τη σελίδα www.facility.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ