Ανοιχτή γραμμή με τον Υφ. ΥΠΕΚΑ μέσω της πλατφόρμας επικοινωνίας ΅ΣΤΕΓΗΆ

Διαβάστηκε από 1844 αναγνώστες -

Με αφορμή τη συνάντηση του συνδέσμου ΣΤΕΓΗ με τον Υφυπουργό ΥΠΕΚΑ στις 18.06.2014, ο σύνδεσμος καλεί τους επαγγελματίες του χώρου να αποστείλουν ερωτήματα και μηνύματα προς τον Υφυπουργό, με σκοπό να μεταβιβαστούν αυτούσια.

 
Η συνάντηση της ΣΤΕΓΗΣ με τον κο Ασημάκη Παπαγεωργίου είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Ιουνίου, στις 11π.μ. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ έχοντας επιδείξει αμέριστη σοβαρότητα, εγκυρότητα, υπομονή και επιμονή, είναι ο μόνος σύνδεσμος οικιακών κτιριακών που πρόκειται να συναντηθεί με τον υπουργό.

Όσοι οικιακοί και κτιριακοί παραγωγοί, κατασκευαστές, μηχανικοί και μελετητές  του χώρου οικιακών και κτιριακών φωτοβολταικών ενδιαφέρονται να αποκτήσουν βήμα και λόγο στη συνάντηση, καλούνται να στείλουν e-mail με το αίτημα τους στο [email protected], ανεξαρτήτως συνδέσμου ή συλλόγου στον οποίο ανήκουν. Τα μηνύματα θα συμπεριληφθούν στο υπόμνημα που θα παραδoθεί αυτούσιο.

Στο e-mail θα πρέπει απαραιτήτως να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο του αποστολέα, ώστε να είναι επίσημο και αποδεκτό. Επίσης, καλό θα ήταν οι θέσεις των ενδιαφερόμενων να είναι τεκμηριωμένες. Μηνύματα με υβριστικό περιεχόμενο θα απορρίπτονται. 

Όλα τα e-mail θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του συνδέσμου ΣΤΕΓΗ. Οι αναγνώστες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις νομικές κινήσεις και τα νέα του συνδέσμου, μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.oikiakistegi.gr.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ