Η εταιρία Μessaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών Messaritis, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός PV CYCLE ιδρύθηκε το 2007 με κύριο στόχο την αειφόρο διαχείριση του κύκλου ζωής των Φ/Β πλαισίων.

Η Messaritis Ανανεώσιμες επίσημος συνεργάτης του PV CYCLE στην Ελλάδα

Διαβάστηκε από 1379 αναγνώστες -

Η ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πλαισίων αποτελεί τον σκοπό της συνεργασίας του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που ιδρύθηκε το 2007 με στόχο την αειφόρο διαχείριση του κύκλου ζωής των Φ/Β πλαισίων και της ελληνικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενέργειας από το 1955.

 
Η Messaritis Ανανεώσιμες, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής και συντήρησης φωτοβολταϊκών έργων στην Ελλάδα, συνεχίζει να ενδυναμώνει διαρκώς τη θέση της στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον, αποτελώντας πλέον έναν από τους επίσημους σταθμούς ανακύκλωσης του Ευρωπαϊκού Οργανισμού PV CYCLE.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός PV CYCLE ιδρύθηκε το 2007 με κύριο στόχο την αειφόρο διαχείριση του κύκλου ζωής των Φ/Β πλαισίων. Σήμερα αντιπροσωπεύει σχεδόν το 90% της Ευρωπαϊκής αγοράς φωτοβολταϊκών και διαθέτει εκατοντάδες σημεία συλλογής στην Ευρώπη, όπου μπορεί να γίνει η παράδοση των πλαισίων χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Η συνεργασία αυτή επιβεβαιώνει, για ακόμα μία φορά, όχι μόνο την επιχειρησιακή φιλοσοφία της εταιρίας η οποία βασίζεται στην παροχή άρτιων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αλλά και την περιβαλλοντική ευαισθησία της, συμμετέχοντας ενεργά στην ανακύκλωση των φωτοβολταϊκών πλαισίων.

Η εταιρία Μessaritis Ανανεώσιμες αποτελεί μέρος του ομίλου εταιριών Messaritis, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο της ενέργειας από το 1955. Είναι ένας από τους βασικότερους και παλαιότερους προμηθευτές ηλεκτρολογικού εξοπλισμού Μέσης και Υψηλής Τάσης της ΔΕΗ Α.Ε., καθώς και άλλων πελατών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Έχει πιστοποιηθεί με ISO9001:2008 για τη μελέτη, κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών.


www. messaritis.com

http://www.pvcycle.org/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ