¶νοδος του μεριδίου οικιακών φωτοβολταϊκών στις ΗΠΑ

Διαβάστηκε από 1121 αναγνώστες -

Μια νέα έκθεση από την GTM Research, με τίτλο: US Residential Solar Financing: 2014-2018, έχει ρίξει φως στη μεγάλη μεταβατική χρηματοδότηση στο πλαίσιο της αμερικανικής αγοράς οικιακών φωτοβολταϊκών το 2014.

 

Σύμφωνα με την έκθεση, το μερίδιο της ιδιοκτησίας τρίτων (TPO), στα ηλιακά φωτοβολταϊά, που αυξήθηκε από 42% το 2011, σε 66% το 2013, αναμένεται να φθάσει στο απόγειό του το 2014, στο 68%.

Μέχρι το 2018, το TPO αναμένεται να υποχωρήσει κάτω από το 63%, κυρίως λόγω της αύξησης των οικιακών, δανειακών προγραμμάτων και των διαφορετικών πλαισίων χρηματοδότησης που θα κατευθύνουν την εξέλιξη των οικιακών φωτοβολταϊκών πίσω στην άμεση κυριότητα.

Η Nicole Lityak, συντάκτης της έκθεσης και ερευνήτρια στην GTM, δήλωσε: «Τα ηλιακά δάνεια γίνονται ευρέως διαθέσιμα με πολλές περισσότερες επιλογές από ότι στο παρελθόν, και οι δαπάνες μειώνονται, κάνοντας τα συστήματα άμεσης κυριότητας προσιτά. σε περισσότερους ιδιοκτήτες. Ως αποτέλεσμα, το μερίδιο των συστημάτων που ανήκουν σε TPO έχει ήδη αρχίσει να πέφτει στις κύριες αγορές, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Αριζόνα και της Μασαχουσέτης».

Όλες οι πτυχές του τομέα οικιακών των ΗΠΑ, θα δούν ανάπτυξη φέτος, πράγμα που σημαίνει ότι οι πάροχοι TPO θα πρέπει να δημιουργήσουν πάνω από $26 δισεκατομμύρια το 2014 - 2018, προκειμένου να ανταποκριθούν στη ζήτηση των καταναλωτών για μισθώσεις ηλιακών και συμφωνίες αγοράς ενέργειας (PPA). Μέχρι στιγμής, οι πάροχοι TPO έθεσαν $9,5 δισεκατομμύρια σε χρηματοδότηση.

Σύμφωνα με την GTM Research, ο οικιακός τομέας φωτοβολταϊκών των ΗΠΑ θα επεκταθεί πέρα ​​από το 1GW, για πρώτη φορά φέτος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ