Tο SMA Utility Power-System επεκτείνει τις δυνατότητες των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Το βελτιστοποιημένο σύστημα καλύπτει εύρος τάσης DC 1.000 Volt με ισχύ 2.200 kVA και 1.500 Volt με ισχύ 2.500 kVA.

SMA Utility Power-System: Ολοκληρωμένη λύση για Φ/Β εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας

Διαβάστηκε από 2196 αναγνώστες -

Στον τομέα φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας, η SMA παρουσίασε, στην Intersolar για πρώτη φορά, ένα ολοκληρωμένο σύστημα, που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων μεγάλης κλίμακας, σήμερα και αύριο.

 
Το βελτιστοποιημένο σύστημα καλύπτει εύρος τάσης DC 1.000 Volt με ισχύ 2.200 kVA και 1.500 Volt με ισχύ 2.500 kVA. Είναι συμβατό με όλους σχεδόν τους τύπους φωτοβολταϊκών πλαισίων που χρησιμοποιούνται σε εγκαταστάσεις μεγάλης κλίμακας και είναι κατάλληλο για τοποθέτηση σε εξωτερικούς χώρους, διεθνώς. Χάρη στη συμπαγή κατασκευή του SMA Utility Power-System, το οποίο διατίθεται είτε ως ολοκληρωμένη με το κλειδί στο χέρι λύση ή σε μεμονωμένα ευέλικτα πακέτα, μειώνεται το κόστος μεταφοράς, εγκατάστασης και θέσης σε λειτουργία.

Διαθέτοντας τον τέλειο συνδυασμό προϊόντων και υπηρεσιών (μετατροπείς, διανομή μέσης τάσης, τεχνολογία DC, σύστημα επιτήρησης και υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης),
το SMA Utility Power-System επεκτείνει τις δυνατότητες των φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας. Με δυνατότητα λειτουργίας σε συστήματα αποθήκευσης και σε υβριδικά συστήματα με φωτοβολταϊκά και γεννήτριες ντίζελ, το SMA Utility Power-System υποστηρίζει εφαρμογές που μέχρι σήμερα βασίζονταν αποκλειστικά σε ορυκτά καύσιμα.

www.sma.de

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ