Η SOLARWATT προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, αποκλειστικά «Made in Germany» και αναπτύσσει έξυπνες, καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων

Η SOLARWATT απλώνεται σε Ολλανδία και Λουξεμβούργο μέσω της Centrosolar

Διαβάστηκε από 1178 αναγνώστες -

Η γερμανική εταιρεία εξαγόρασε θυγατρικές εταιρείες του υπό εξυγίανση ομίλου Centrosolar και απέκτησε τα διεθνή και Ευρωπαϊκά δικαιώματα του εμπορικού σήματος.

 
Η πρωτοπόρος της φωτοβολταϊκής βιομηχανίας SOLARWATT εξασφάλισε νευραλγικά τμήματα του υπό εξυγίανση Ομίλου Centrosolar. Με ισχύ από 1η Ιουλίου 2014, η SOLARWATT με έδρα στη Δρέσδη Γερμανίας αποκτά τις θυγατρικές της Centrosolar σε Λουξεμβούργο και Γαλλία και ως εκ τούτου της παραχωρούνται τα Διεθνή και Ευρωπαϊκά δικαιώματα χρήσης του εμπορικού σήματος της Centrosolar.

Για τον διευθύνοντα σύμβουλο της SOLARWATT, κ. Detlef Neuhaus, αυτή η προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο της Ευρωπαϊκής δραστηριότητας της εταιρείας αποτελεί μία «εξαιρετική ευκαιρία ανάπτυξης».
«Η εξαγορά αυτή προσφέρει πραγματική ενίσχυση στην επέκταση των πωλήσεων εντός Ευρώπης. Το άριστα καταρτισμένο προσωπικό της Centrosolar, το οποίο προστίθεται στο δυναμικό της SOLARWATT, μας δίνει την ευκαιρία να επεκτείνουμε τη θέση μας στην αγορά, αλλά και την αναγνωρισιμότητα των καινοτόμων συστημάτων μας», σύμφωνα με τον κ. Neuhaus.

Η SOLARWATT προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, αποκλειστικά «Made in Germany» και αναπτύσσει έξυπνες, καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις φωτοβολταϊκών συστημάτων. Οι θυγατρικές της Centrosolar σε Γαλλία και Ολλανδία, οι οποίες δεν έχουν επηρεαστεί από τη διαδικασία εξυγίανσης, είναι ηγετικοί πάροχοι ολοκληρωμένων Φ/Β συστημάτων στις εγχώριες αγορές τους. Η SOLARWATT είναι σε θέση να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του πελατολογίου παρέχοντας αδιάκοπη πρόσβαση σε κορυφαία προϊόντα και αξιόπιστες παραδόσεις στο μέλλον.

Η SOLARWATT επιστρέφει δυναμικά και θέτει νέα ποιοτικά στάνταρ στη βιομηχανία κατασκευής Φ/Β πλαισίων και έξυπνων ολοκληρωμένων λύσεων διαχείρισης ενέργειας, με τη γραμμή παραγωγής της σε πλήρη δυναμικότητα. Σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντή της SOLARWATT, κ. Carsten Bovenschen, «Παρά το γεγονός ότι η αγορά βρίσκεται σε καμπή, η SOLARWATT κατά το τελευταίο δωδεκάμηνο έχει τετραπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της, έχοντας αυξήσει το μερίδιο αγοράς της στα συστήματα οικιακής και μικρής εμπορικής χρήσης άνω του 10%. Η εξαγορά αυτή προωθεί το επιχειρηματικό μας μοντέλο σε διεθνές επίπεδο και περιορίζει την εξάρτησή μας αποκλειστικά από τη Γερμανική αγορά».

Στις 26 Ιουνίου 2014, η SOLARWATT παρουσίασε στην Κολονία το νέο ολοκληρωμένο σύστημα SOLARWATT Energy Manager, το οποίο διαχειρίζεται όλες τις ενεργειακές ροές στο σπίτι, βελτιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας, αποτελώντας έναν έξυπνο τρόπο εξοικονόμησης.


www.solarwatt.de

www.tesco.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ