ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΤIΡΙΑΚΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ

Απάντηση της ΔΕΗ για την τιμή αναφοράς του νέου νόμου

Διαβάστηκε από 2044 αναγνώστες -

Τυπική απάντηση σε επιστολή του Συνδέσμου ΣΤΕΓΗ σχετικά με τον τρόπο υπολογισμού των ενδιάμεσων τιμών της παραγόμενης από Φ/Β ενέργειας μετά την εφαρμογή του νέου νόμου, απέστειλε η ΔΕΗ.

 
Αγαπητοί συνάδερφοι,
Με σοβαρότητα συνέπεια και βήμα βήμα ζυγίζοντας κάθε μας κίνηση σας παραθέτουμε την σημερινή απάντηση της ΔΕΗ στην από 1.7.2014 αριθμό πρωτοκόλλου ερώτηση μας που σήμερα μας απέστειλε η ΔΕΗ ηλεκτρονικά σε σχέση με την τιμή αναφοράς που τιμολογεί η ΔΕΗ με την εφαρμογή του νόμου Ν.4254/14 και σας δίνουμε και παράδειγμα μείωσης μονομερώς μέλους μας.



Καλούμε όλα τα μέλη μας να στείλουν τις αγωγές τους άμεσα καθώς στην Αγγλία δικαιώθηκαν από τα δικαστήρια στην αλλαγή μονoμερώς που έκανε η αγγλική κυβέρνηση.
Λίστα σχετικών εγγράφων για σύνταξη αγωγών (οικιακά Φ/Β συστήματα)
  1. Σύμβαση Συμψηφισμού μεταξύ της ΔΕΗ Α.Ε. και του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος
  2. Τελευταίος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις προϊσχύουσες τιμές αναφοράς
  3. Πρώτος λογαριασμός της ΔΕΗ Α.Ε. με τις νέες τιμές αναφοράς βάσει του Ν. 4254/2014
  4. Βεβαίωση σύνδεσης του οικιακού Φ/Β σταθμού στο δίκτυο 
  5. Σύμβαση δανείου με Τράπεζα για την κατασκευή του οικιακού Φ/Β συστήματος (αν υπάρχει), καθώς και τυχόν συμβάσεις εξασφάλισης (λ.χ.συμβάσεις εκχώρησης της Συμψηφισμού με τη ΔΕΗ Α.Ε.– συμβάσεις ενεχύρου κλπ.)
  6. Δελτίο ταυτότητας του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος (ή ισχύον καταστατικό αν είναι νομικό πρόσωπο).

Για τη σύνταξη των εξωδίκων δηλώσεων απαιτείται να μας αποσταλούν για κάθε μέλος τα ακόλουθα στοιχεία: (i) ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΦΜ, δ/νση κατοικίας του κυρίου του οικιακού Φ/Β συστήματος (επωνυμία-έδρα- ΑΦΜ-αρ. ΓΕΜΗ αν είναι νομικό πρόσωπο), (ii) δ/νση εγκατάστασης του οικιακού Φ/Β συστήματος, (iii) αρ. παροχής, (iv) ημερομηνία σύναψης σύμβασης συμψηφισμού και σύμβασης προμήθειας, (v) ημερομηνία σύνδεσης του Φ/Β σταθμού στο δίκτυο, (vi) ποσοστό μείωσης της τιμής
αναφοράς βάσει του νέου Ν. 4254/2014.
www.oikiakistegi.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ