Ανακοινώσεις συνδέσμου «ΣΤΕΓΗΣ» για το net metering

Διαβάστηκε από 1467 αναγνώστες -

¶λλη μια φορά ο σύνδεσμος μας πρωτοπορεί και, αναμένοντας την υπουργική απόφαση για το Net metering, ανακοινώνει την ομόφωνη απόφαση του ΔΣ για αλλαγή της ονομασίας του συνδέσμου μας.

 
Στο νέο μας όνομα προστίθενται και οι ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, οι οποίοι εντάσσονται στο σύνδεσμό μας, όπως και οι ΑΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ από net metering που θα προκύψουν. Δημιουργούμε έτσι το πρώτο θεσμικό βήμα εκπροσώπησης, ενημέρωσης και προστασίας των συναδέρφων αυτοπαραγωγών που θα προκύψουν άμεσα μετά την υπουργική απόφαση -η οποία καθυστερεί ανεξήγητα πλέον παρά την διαβεβαίωση για την απόφαση έως τέλος Οκτωβρίου.

Ο σύνδεσμος μας είναι σε επιστημονική συνεργασία με το ΑΠΘ και τον καθηγητή κο Παπαγιάννη Γρηγόρη, ο οποίος είναι και υπεύθυνος για το ευρωπαϊκό πρόγραμμα PV NET METERING χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και με το ενεργειακό γραφείο Κύπρου και την κα Ανθή Χαραλάμπους.

Σύντομα θα οργανώσουμε στο ΤΕΕ ημερίδα ενημέρωσης των συναδέρφων μηχανικών, κατασκευαστών, πολιτών, επιχειρηματιών και εκπροσώπων τοπικής αυτοδιοίκησης για το Net metering με πλήρη παρουσίαση μελετών, χρηματοοικονομικών μεγεθών και εργαλείων μελέτης απόσβεσης κόστους.     

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ