Το γυναικείο μπουφάν με ηλιακά πάνελ από την Tommy Hilfiger

Το αντρικό μπουφάν με ηλιακά πάνελ από την Tommy Hilfiger

Ένα μπουφάν που… φορτίζει το κινητό σας!

Διαβάστηκε από 3780 αναγνώστες -

H πρώτη επιδρομή της Tommy Hilfiger στην τεχνολογία που «φοριέται» έρχεται με τη μορφή δύο ηλιακών μπουφάν που αναμένεται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2014 .

 
Σχεδιασμένο και για άνδρες και για γυναίκες, τα μπουφάν που θα βγουν σε limited edition θα φορτίζουν ηλεκτρονικές συσκευές όπως το smartphone ή το tablet σας με μετατροπή ενέργειας από μία σειρά αφαιρούμενων ηλιακών συλλρκτών που θα συνδέονται στο πίσω μέρος τους.

Έχουμε όλοι βρεθεί σε κατάσταση, όπου η μπαταρία στο κινητό μας εξαντλήθηκε και δεν έχουμε πρόσβαση σε κάποια πρίζα ώστε να το φορτίσουμε. Γιατί λοιπόν να μην μπορούμε να μεταφέρουμε τη δική μας πηγή ενέργειας μαζί μας; Ένα λεπτό σύρμα στην επένδυση του μπουφάν θα συνδέει τα ηλιακά πάνελ στην πλάτη του με μια αφαιρούμενη μπαταρία στην μπροστινή δεξιά τσέπη. Από εκεί, θα είναι σε θέση να φορτίζει τις συσκευές όσο είστε στο δρόμο.

Σε πλήρη έκθεση στο ηλιακό φως, τα κύτταρα φορτίζουν την μπαταρία η οποία, με τη σειρά της, μπορεί να φορτίσει πλήρως μια κινητή συσκευή 1500mAh μέχρι και τέσσερις φορές. Στο μπουφάν υπάρχουν επίσης δύο θύρες USB που σας επιτρέπουν να συνδέσετε πολλαπλές συσκευές ταυτόχρονα.

Τα ηλιακά πάνελ στην πλάτη συνδέονται και αποσυνδέονται εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποσυνδέσετε την τεχνολογία και να έχετε απλώς ένα πολύ ωραίο, αδιάβροχο μπουφάν Tommy Hilfiger. Αυτό είναι επίσης ένα μπόνους, αφού η μπαταρία και τα ηλιακά πάνελ κάνουν το σακάκι κάπως βαρύ. Όχι όμως όσο φαντάζεστε, αφού το υπόλοιπο του μπουφάν είναι πολύ ελαφρύ για τα δεδομένα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ