PHOTOVOLTAIC: Συνεργάσου με τους καλύτερους

Διαβάστηκε από 1340 αναγνώστες -

Η εταιρεία PHOTOVOLTAIC δραστηριοποιείται στον χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από το 1995 με πληθώρα εγκατεστημένων έργων.

 
Διαθέτει εκτενές δίκτυο μεταπωλητών και εγκαταστατών και αντιπροσωπεύει εταιρείες όπως οι SOLARWORLD AG (πρώην Siemens & Shell Solar), STECA GmbH, Fronius, Phaesun Gmbh, PhotoWatt, Outback κ.α στην Ελλάδα.

Η PHOTOVOLTAIC με την άνω των 20 ετών εμπειρία των στελεχών της, παρέχει πλήρεις λύσεις σε θέματα Α.Π.Ε. (μελέτη, διαστασιολόγηση, εγκατάσταση, θέση σε λειτουργία) και είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008 και ISO 14001:2004. Σκοπός της είναι η διάδοση της χρήσης των Α.Π.Ε. μέσω της προσφοράς υψηλής ποιότητας και αποδοτικότητας προϊόντων και υπηρεσιών.
 Η αναγνώριση αυτής της προσπάθειας από το καταναλωτικό κοινό, αλλά και από την πανεπιστημιακή κοινότητα βοήθησαν στην ραγδαία ανάπτυξη της PHOTOVOLTAIC. Η εξειδικευμένη γνώση, η συνεχής μελέτη επί των τεχνολογικών εξελίξεων και η αμεσότητα στην επικοινωνία με τους δυνητικούς χρήστες Α.Π.Ε., είναι τα εφόδια της επιτυχούς δραστηριοποίησης σε:
  • Ηλεκτροδότηση κατοικιών, ξενοδοχειακών μονάδων, μοναστηριών, κοινοτικών εγκαταστάσεων, αναμεταδοτών κινητής τηλεφωνίας, σταθμών ελέγχου φυσικού αερίου-ΔΕΠΑ, απομονωμένων περιοχών και νήσων σε συνεργασία με την ΔΕΗ-ΔΕΜΕ, 
  • Φ/Β συστήματα για την Υπηρεσία Φάρων και του Πολεμικού Ναυτικού
  • Αυτόνομες Φ/Β μονάδες για ηλεκτροδότηση Αεροδρομίων, Ελικοδρομίων της ΥΠΑ, 
  • Ηλεκτροδότηση μετρητικών σταθμών του Υπουργείου Γεωργίας, 
  • Συστήματα αυτόνομου φωτισμού του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, ηλεκτροδότηση του Αστεροσκοπίου του ΙΤΕ, 
  • Διασυνδεδεμένα Φ/Β συστήματα για την ΔΕΗ Ανανεώσιμες ΑΕ, ΕΘΕΛ ΑΕ, ΗΛΠΑΠ ΑΕ, Δήμο Ζωγράφου, Αλίμου, Βριλησσίων, 
  • Πληθώρα διασυνδεδεμένων Φ/Β πάρκων και οικιών μέσω του δικτύου των μεταπωλητών – εγκαταστατών της.  

www.photovoltaic.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ