Απεξαρτηθείτε από την ΔΕΗ με φωτοβολταϊκά και προστατεύστε την τσέπη σας!

Διαβάστηκε από 1290 αναγνώστες -

Ο συμψηφισμός παραγόμενης-καταναλισκόμενης ενέργειας (γνωστός με τον όρο net - metering) είναι πλέον γεγονός και στην χώρα μας.

 
Το net-metering επιτρέπει στον καταναλωτή (ιδιώτη ή επιχείρηση), μέσω εγκατάστασης φωτοβολταϊκών, να παράγει μόνος του φθηνή ηλεκτρική ενέργεια και να καλύψει ένα σημαντικό μέρος ή το σύνολο των ηλεκτρικών καταναλώσεών του με σημαντικά οικονομικά οφέλη.

Αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα είναι :
  • προστατεύει τον καταναλωτή από τις μελλοντικές αυξήσεις στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, γιατί ο συμψηφισμός είναι ενεργειακός και όχι λογιστικός
  • τον απαλλάσσει από την χρέωση του ΕΤΜΕΑΡ για το τμήμα της ενέργειας που παράγει 
  • έχει αύξηση της ενεργειακής κατηγορίας του ακινήτου λόγω παραγωγής ενέργειας από ΑΠΕ και 
  • ότι δεν υπάρχουν έσοδα από πώληση ενέργειας που μπορεί να φορολογηθούν.

Η απόδοση της επένδυσης είναι ιδιαίτερα ελκυστική και το ακριβές οικονομικό όφελος εξαρτάται από: τη γεωγραφική τοποθεσία του ακινήτου, την διαθέσιμη επιφάνεια, την ισχύ της εγκατάστασης, τυχόν σκιάσεις στο φωτοβολταϊκό (παρακείμενα κτίρια, καμινάδες, κλπ.), το ύψος της ενεργειακής κατανάλωσης (όσο μεγαλύτερη είναι, τόσο μεγαλύτερο) και τον τρόπο χρηματοδότησης.

Η PVMAINT αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας και στο NET METERING. Εμπιστευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό και την πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των φωτοβολταϊκών. Η εμπεριστατωμένη ενεργειακή μελέτη και η παροχή του συνόλου των απαραίτητων υπηρεσιών από τους εξειδικευμένους μηχανικούς μας όχι μόνο θα μεγιστοποιήσει το όφελος σας, αλλά και θα σας προστατεύσει από τυχοδιώκτες και προβλήματα παραγωγής.

PV MAINT ENERGY SERVICES
Αγ. Σαράντα 22, 18345 Μοσχάτο
Τηλ.: 210 4810045, Fax: 210 4810096
E-mail: [email protected]
Site: www.pvmaint.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ