Το hp-necovery της Necova IK προσελκύει την Ευρώπη

Διαβάστηκε από 1290 αναγνώστες -

Η Necova IKE παρουσίασε το hp-necovery, ένα καινοτόμο προϊόν ενεργειακής αναβάθμισης των φωτοβολταικών πάρκων το οποίο εξοικονομεί ζεστό νερό χρήσης για χρήση ή για θέρμανση.

 
Η παρουσίασε έγινε στο Climate-KIC, την κύρια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κλιματική καινοτομία. 

Στόχος του Climate-KIC είναι η ανάδειξη καινοτόμων ιδεών και η προώθηση, μέσα από αυτές, της ευρωπαϊκής περιβαλλοντικής πολιτικής αλλά και ταυτόχρονα και της επιχειρηματικότητας.

Η Necova ΙΚΕ πέτυχε να αναδείξει την καινοτομία της ιδέας, την επιχειρηματική της εξωστρέφεια και την συμβολή της στην προστασία του περιβάλλοντος και να συμμετάσχει στο πρόγραμμα Climate-KIC στη Ολλανδία, το οποίο περιλαμβάνει 18μηνη επιχειρηματική εκπαίδευση και δίνει ταυτόχρονα τη δυνατότητα ανάπτυξης και προώθησης της ιδέας της στην αγορά, με αρχικό κεφάλαιο έως και 95.000 ευρώ.

«Η επενδύσεις σε νέες επιχειρηματικές και καινοτόμες ιδέες και ιδιαίτερα στο χώρο της πράσινης τεχνολογίας και της αειφόρου ανάπτυξης, βοηθούν στο να δημιουργηθεί υπόβαθρο για την ανάπτυξη τεχνογνωσίας, νέων βιομηχανιών και νέων θέσεων εργασίας. Όλα αυτά μαζί σαφώς και μπορούν να συνεισφέρουν σαν μακροπρόθεσμο πλάνο αντιμετώπισης της οικονομικής ύφεσης.» δηλώνει ο εκπρόσωπος της Necova ΙΚΕ κος Βασίλης Σούλιος ενάντια στις διεθνείς προκλήσεις της εποχής μας.

www.necova.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ