Λύσεις στήριξης για όλες τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις

Διαβάστηκε από 1479 αναγνώστες -

Η ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗ είναι μια μεγάλη εταιρεία κατασκευής βάσεων στήριξης φωτοβολταϊκών και σχαρών καλωδίων. Με διεθνή παρουσία, συμμετέχει σε διεθνείς εκθέσεις και εξάγει τα προϊόντα της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στα Βαλκάνια, στην Τουρκία και στην Αμερική .

 
Συνδυαστικός σχεδιασμός
Oι βάσεις φωτοβολταϊκών της ΠΡΟΦΙΛΟΔΟΜΗΣ, έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί με εξαρτήματα που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους ώστε να δημιουργούνται με το συνδυασμό τους και με απλή συναρμολόγηση (χωρίς κοψίματα ή κολλήσεις), βάσεις φωτοβολταϊκών οι οποίες μπορούν να ανταποκρίνονται στις ιδιαιτερότητες του χώρου της εγκατάστασης, να καλύπτουν με τους συνδυασμούς των εξαρτημάτων τους όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια και να παρέχουν με τις δυνατότητες ρύθμισης τους, ανά εποχή, μεγαλύτερη απόδοση.

Λύσεις για όλες τις εγκαταστάσεις
Στη τυπική σειρά προϊόντων περιλαμβάνονται βάσεις σταθερής κλίσης για σειρές από 1 έως 6 φωτοβολταϊκών αλλά και σύνθετες κατασκευές για περισσότερα φωτοβολταϊκά ή για συνδυασμούς τους. Περιλαμβάνονται επίσης
βάσεις ρυθμιζόμενης κλίσης για 1 και 2 σειρές φωτοβολταϊκών. Υπάρχουν λύσεις σταθερών και ρυθμιζόμενων βάσεων για αγρούς με έμπηξη (πασσαλόμπηξη) στο έδαφος ή σε μπετό, για κτίρια και δώματα, για βιομηχανικά κτίρια με στέγες από λαμαρίνα ή μονωτικό πάνελ, στέγες από κεραμίδι, ακόμα και για σκελετούς κτιρίων από μέταλλο ή σκυρόδεμα.

Υλικό και τυποποίηση
Οι βάσεις είναι στιβαρές, έχουν μελετηθεί στατικά με βάση τον Ευρωκώδικα και
έχουν εγγυημένη την στατική τους επάρκεια για 25 χρόνια. Το υλικό από το οποίο κατασκευάζονται τα προφίλ και τα εξαρτήματα των βάσεων είναι ο γαλβανισμένος χάλυβας που περιέχει εξαιρετική προστασία κατά της οξείδωσης λόγω του πλέον εξελιγμένου τύπου γαλβανίσματος τους, ώστε η προστασία του να είναι εγγυημένη για 25 χρόνια. Οι βάσεις είναι ταξινομημένες με τύπο σχετικά με τις σειρές των πάνελ που τοποθετούνται και τη δυνατότητα ρύθμισης τους (ρυθμιζόμενες) ή όχι (σταθερές).

Η τυποποίηση σχετίζεται με το είδους του ζευκτού (τριγώνου) που θα χρησιμοποιηθεί. Οι ράγες των τεγίδων έχουν τυποποιημένα μήκη αλλά μπορούν δοθούν και μήκη κατά παραγγελία. Τα χιαστά, οι πιάστρες και οι σύνδεσμοι είναι τυποποιημένοι και παρέχονται έτοιμα σετ με τις βίδες τους και τα εξαρτήματά τους. Η βάση παραδίδεται σε δέμα έτοιμη για μοντάρισμα με όλα τα εξαρτήματα και βίδες, με λίστα υλικών και αναλυτικές οδηγίες συναρμολόγησης και δεν απαιτεί κολλήματα ή κοψίματα.

Οι παραγγελίες ετοιμάζονται άμεσα και δεματοποιούνται με ξεχωριστό κωδικό ανά παραγγελία ή και ανά έργο του πελάτη, με αποτέλεσμα ο πελάτης να μπορεί να παραλάβει στο τέλος ένα δέμα που περιέχει 1 έως 3 ξεχωριστές παραγγελίες για κάθε έργο του χωριστά - στο δικό της δέμα η κάθε μία - με έναν κωδικό που αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο έργο του, μειώνοντας συνολικό κόστος μεταφοράς αλλά και την πιθανότητα λάθους .

Τεχνική υποστήριξη
Το τεχνικό τμήμα είναι πάντα στη διάθεση του εγκαταστάτη αν χρειαστεί κάποια επιπλέον βοήθεια σχετικά με την εγκατάσταση και τη συναρμολόγηση.

www.profilodomi.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ