Ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ για την έναρξη του Net Metering

Διαβάστηκε από 1097 αναγνώστες -

Ο Σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ είναι στην πολύ ευχάριστη και υπεύθυνη θέση να αναγγείλει την έναρξη της υποδοχής αιτήσεων net metering από τις 8 Μαϊου 2015.

 
Μετά από 2,5 χρόνια προσπαθειών του Προέδρου Δράμαλη Μάριου τόσο με την προηγούμενη κυβέρνηση όσο και με την σημερινή αλλά και με πίεση και επιστολές του στην ηγεσία του ΔΕΔΔΗΕ και την κα Τελάκη, υπεύθυνη τομεάρχη για τα δίκτυα, το Net Metering γίνεται επιτέλους πραγματικότητα.

Ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ καλεί όλους τους αυτοπαραγωγούς ή κατασκευαστές ή εταιρείες ή μελετητές που θα προκύψουν για την αυτοπαραγωγή ή που θέλουν να ενημερωθούν να επικοινωνούν με τον σύνδεσμο για την διαδικασία εγγραφής και ενημέρωσης τους στο τηλέφωνο 2310 478992 και στην ιστοσελίδα μας www.oikiakistegi.gr.

Ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ είναι και ο μόνος σύνδεσμος που επίσημα τους εκπροσωπεί βάσει απόφασης του ΔΣ και πέτυχε την εφαρμογή του Net metering στην Ελλάδα μετά από 2 συναντήσεις του με τον τότε υφυπουργό κο Παπαγεωργίου και συνεχόμενη πίεση στο ΥΠΕΚΑ. Κατάφερε σήμερα να ομιλούμε για την έναρξη της αυτοπαραγωγής στην Ελλάδα μας. 

Επειδή ο σύνδεσμος είναι ενωτικός, ο σύνδεσμος ΣΤΕΓΗ θα ήθελε να τονίσει και την συμβολή του συνδέσμου ΗΛΙΟΣ στο αποτέλεσμα. Ασχέτως διαφωνιών μας και προηγούμενων καταστάσεων, σημαντικό κομμάτι ου αγώνα το επέτυχε και ο ΗΛΙΟΣ με την Διοίκηση του και κυρίως με τον Κο Δημήτρη Μακρή που επιστημονικά ορθώς έθεσε το ζήτημα αρχικά, για αυτό και πρέπει να αναφερθεί.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ